TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Hij zal naar boven klimmen terwijl Lui de ladder vasthoudt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is. Anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en hij gaat op dieet. Minder eten is echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. Hij besluit dan maar om zich in de melkherberg te installeren. Plop is daar niet zo blij mee.
«
»
06:40 Heidi
In de winkel in het dorp ontmoet Heidi Frederik, die in juffrouw Rottenmeier een jeugdvriendin denkt te herkennen. Juffrouw Rottenmeier zegt dat hij zich vergist.
«
»
07:00 Maya!
Juf Cassandra vertelt over de dag dat Maya en Willy uit hun ei kwamen. Maya bedenkt de bijendag: de verjaardag van de bijen. Ze wil een feestje vieren met haar vrienden, maar dan gaat het regenen.
«
»
07:15 De wereld van K3
In deze aflevering krijgen de K3-tjes de vraag hoe je je ouders kan verrassen met een ontbijt op bed. De dames steken onmiddellijk de handen uit de mouwen.
«
»
07:30 De wereld van K3
Karen, Kristel en Josje organiseren de allereerste 'Blijf-in-je-bed-dag en blijven de hele dag in hun pyjama's. Kristel maakt op haar huisdierenboerderij kennis met het hangoor dwergkonijn Winnie.
«
»
07:50 Hallo K3
Elk jaar worden in het flatgebouw van K3 de buren van het jaar verkozen. Wanneer Karen tot jurylid wordt gebombardeerd, maakt ze misbruik van deze positie.
«
»
08:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
De laatste week zijn de bloembakken van de commissaris al twee keer gestolen. En hij is blijkbaar niet het enige slachtoffer. Koen en Tineke onderzoeken de zaak.
«
»
08:40 De Code van Coppens
Ruth Beeckmans, Charlotte Timmers, Sven De Ridder en Rob Vanoudenhoven ontpoppen zich vandaag tot ware avonturiers. Ze gaan op zoek naar aanwijzingen in een kamer vol slangen en spinnen.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Na 25 jaar afwezigheid duikt de echtgenoot van Lizette opnieuw op. Vettige Jean en boer Wollaert willen tegen het mestactieplan betogen.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Timeless
Een leraar, een militair en een wetenschapper vormen samen een team van tijdreizigers om een geheime organisatie tegen te houden die de loop van de Amerikaanse geschiedenis wil veranderen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:15 Lego Masters USA
Voor de volgende opdracht moeten de kandidaten zich laten inspireren door 'Jurassic World: Dominion', het zesde deel in de filmreeks, en zullen ze dinosaurussen en special effects moeten combineren.
«
»
15:10 Sonic, de film
Sheriff Tom Wachowski reist af naar San Francisco om er Sonic, de supersnelle antropomorfe blauwe egel, te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige dr. Robotnik.
«
»
17:05 Alloo bij
Luk Alloo toont de man achter de schrijver Herman Brusselmans. Herman vertelt openhartig over zijn studies, zijn (verloren) liefdes, zijn angststoornis en zijn donkere gedachten.
«
»
18:15 Loïc tussen 2 vuren
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van de Nederlandse acteur-zanger Giovanni Kemper klaar.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Kastaars!
Tijdens een grootse show in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs worden de populairste televisie-, radio- én onlinetalenten en -formats bekroond.
«
»
22:05 The Heat (Extended Version)
De keurige FBI-agente Sarah moet verplicht samenwerken met de grofgebekte politieagent Shannon om een meedogenloze drugsbaron te pakken te krijgen.
«
»
00:15 Loïc tussen 2 vuren
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van de Nederlandse acteur-zanger Giovanni Kemper klaar.
«
»
00:55 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers