TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:00 Joe
«
»
15:00 Geen uitzending
«
»
15:30 Joe
«
»
16:00 Geen uitzending
«
»
16:30 Dennis
Dennis raakt in een zeer persoonlijk gesprek verwikkeld met zijn patiënte Nathalie en laat zich zelfs verleiden om samen te gaan lunchen.
«
»
17:05 Nonkel Jef
Vettige Jean maakt reclame voor Filipijnse vrouwen en dat heeft veel succes bij een aantal heren. Nonkel Jef wil met Odette naar de stad gaan.
«
»
17:35 Nonkel Jef
Odette neemt de tractor om naar het koor te gaan, want haar auto is zonder benzine gevallen. Het dak van de voetbalkantine lekt. Vettige Jean stelt zijn houten wagon ter beschikking.
«
»
18:10 Nonkel Jef
Izzi is stapelverliefd op een mannenverslindster. Odette en Johnny proberen hem tegen de gevaarlijke vrouw te beschermen.
«
»
18:45 Nonkel Jef
Na 25 jaar afwezigheid duikt de echtgenoot van Lizette opnieuw op. Vettige Jean en boer Wollaert willen tegen het mestactieplan betogen.
«
»
19:15 Nonkel Jef
Het gerucht gaat dat er een toeristische fietstroute wordt aangelegd langs de boerderij van Nonkel Jef. Magda wil hier uiteraard munt uit slaan en besluit een café te openen.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
René organiseert een verjaardagsfeestje voor kolonel Von Strohm. Tijdens het feest worden de kolonel en kapitein Geering ontvoerd door de communistische verzetstrijders.
«
»
20:20 'Allo 'Allo!
Het verjaardagsfeestje van de kolonel is een mooie gelegenheid om het echte Madonna-schilderij terug te halen van Herr Flick en het nepschilderij in de plaats te hangen.
«
»
21:00 'Allo 'Allo!
Nu de Engelse militairen definitief vertrokken zijn - althans dat is wat René denkt - rest nog het probleem van de schilderijen.
«
»
21:35 'Allo 'Allo!
Fairfax en Carstairs proberen vermomd als koe naar Engeland te vluchten. Herr Flick verbergt de schilderijen in knakworsten.
«
»
22:15 'Allo 'Allo!
De Britse geheime dienst stuurt officier Crabtree, vermomd als Frans politieman, naar Nouvion om de piloten te helpen ontsnappen. Zijn parachute landt in een boom.
«
»
22:50 De Pfaffs
De verwachtingen voor het avondje uit dat Lyndsey voor haar twee zussen heeft georganiseerd, zijn hooggespannen. Er moeten en zullen tranen vloeien.
«
»
23:35 NYPD Blue
Simone en Sipowicz ondervragen Lazlo Forsmann op de dienst Spoedgevallen, waar zijn vrouw enkele ogenblikken eerder werd binnengebracht. Martinez moet een apart personeelsdossier onderzoeken.
«
»
00:30 Zeg 'ns Aaa
Hans koopt een boot.
«
»
00:50 Zeg 'ns Aaa
Hans koopt een motor.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers