TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Alison wordt opgejaagd door de geesten. Ze probeert hen te negeren, maar dat lukt niet zo goed. Mikes pogingen om van het spookhuis een gezellige plek te maken, hebben rampzalige gevolgen.
«
»
06:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken de verdrinkingsdood van een voormalige schoonheidskoningin.
«
»
06:45 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Een Amerikaanse privédetective wordt gearresteerd voor moord.
«
»
07:35 Death in Paradise
Een jonge backpacker wordt dood teruggevonden in de badkamer van haar hostel. Het lijkt op zelfmoord waarom zou de toeriste een waszak meenemen als ze toch van plan was om zelfmoord te plegen?
«
»
08:30 McDonald & Dodds
Wanneer een jonge vrouw bij klaarlichte dag op mysterieuze wijze omkomt in een druk park, worden McDonald en Dodds opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
10:00 Midsomer murders
Deel 1. Barnaby en Troy pakken twee verschillende zaken aan, terwijl Troy voorbereidingen treft voor zijn vertrek uit Midsomer nadat hij tot DI is gepromoveerd.
«
»
10:45 Midsomer murders
Deel 2. Barnaby en Troy pakken twee verschillende zaken aan, terwijl Troy voorbereidingen treft voor zijn vertrek uit Midsomer nadat hij tot DI is gepromoveerd.
«
»
11:40 Midsomer murders
In een drijvende tank wordt een dode vrouw gevonden en Barnaby overdenkt zijn toekomst.
«
»
12:25 Midsomer murders
In een drijvende tank wordt een dode vrouw gevonden en Barnaby overdenkt zijn toekomst.
«
»
13:10 Midsomer murders
Deel 1/2. Op dezelfde dag dat de plaatselijke zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed worden er kalmeringsmiddelen gestolen van de plaatselijke veearts.
«
»
14:05 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby ontdekt in de kern van het onderzoek een overvloed aan blackmailing en hebzucht omdat al snel blijkt dat haar dood verband houdt met een geheim dat iemand wilde verbergen.
«
»
15:00 Rosemary and Thyme
Als Laura en Rosemary tijdens een klus worden uitgenodigd voor een etentje bij Frances, vinden ze Frances dood in haar studeerkamer.
«
»
16:00 Death in Paradise
Het kleine paradijselijke eiland Saint-Marie wordt opgeschrikt door de tragische moord op DI Richard Poole. Om hem te vervangen wordt een andere inspecteur opgeroepen: DI Humphrey Goodman.
«
»
17:05 Death in Paradise
Het eiland wordt gebruikt als set voor de opnames van een ondermaatse zombiefilm. Wanneer een figurant sterft door vergiftiging, wordt het team van Humphrey ingeroepen.
«
»
18:10 George Gently
Wanneer het adoptiekind van een koppel wordt ontvoerd, valt de verdenking onmiddellijk op de biologische moeder van de baby.
«
»
20:00 Hope Street
Siobhan is in paniek wanneer Niamh na een logeerpartij bij haar beste vriendin Joanne niet thuiskomt.
«
»
21:00 McDonald & Dodds
McDonald en Dodds komen in de wereld van de F1 terecht wanneer een befaamde motorsportdynastie uit de regio, de familie Addington, meldt dat een van hun rijders overleden is tijdens een pitstop.
«
»
22:50 Vienna Blood
Max past zijn neurologische expertise toe op de zaak van een gepensioneerde soldaat, kapitein Steiner, die ervan overtuigd is dat hij wordt vervloekt en gemarteld door wraakzuchtige geesten.
«
»
23:50 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om een afpersingszaak te onderzoeken in de duistere wereld van de victoriaanse geneeskunde. Ze krijgt concurrentie van een nieuw detectivebureau.
«
»
00:35 New Tricks
Volgens een complottheorie pleegde de gerespecteerde journalist Peter Edelmann geen zelfmoord maar werd hij vermoord door de Amerikaanse regering.
«
»
01:30 New Tricks
Het UCOS-team laat het lichaam opgraven van een slachtoffer van een ongeluk nadat haar man beweert dat hij haar heeft gezien in een speeltuin.
«
»
02:20 McDonald & Dodds
McDonald en Dodds komen in de wereld van de F1 terecht wanneer een befaamde motorsportdynastie uit de regio, de familie Addington, meldt dat een van hun rijders overleden is tijdens een pitstop.
«
»
03:55 Home (GB 2019)
Sami krijgt een plek in huis en heeft eindelijk weer contact met zijn vrouw en kind, die inmiddels veilig bij een stel in Berlijn wonen.
«
»
04:20 Happy Valley
Sergeant Catherine Cawood ontdekt de overblijfselen van een slachtoffer van een bendemoord in een drooggelegd reservoir, wat leidt tot een reeks gebeurtenissen die terugleidt naar Tommy Lee Royce.
«
»
05:10 Father Brown
Goodfellow richt zich tot Father Brown wanneer hij merkt dat Mallory een onschuldige man probeert zwart te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers