
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | HAPeritief! (compilatie) |
aperitief & een hapje
«
»
06:10 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
06:25 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
07:10 | De dagschotel |
Johan Segers schotelt ons een heerlijk stukje reebilgebraad voor, ideaal voor tijdens de feesten. Daarbij serveert hij spruitjes, witloof en schorseneren zonder al teveel poespas.
«
»
07:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
08:00 | De chalet aan zee |
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog - vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
08:50 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
09:20 | A la carte |
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
09:40 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
10:10 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
10:55 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
11:45 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
12:25 | Pasta & risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
12:45 | Pasta & risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
13:05 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
13:25 | Soep! |
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
13:50 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
14:12 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
15:20 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
16:00 | Het weekmenu |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
16:40 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 | HAPeritief! (compilatie) |
aperitief & een hapje
«
»
17:50 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
18:25 | De sterrenkaart |
Bart Desmidt deelt zijn twee Michelinsterren-waardige keukengeheimen en vertelt over de weg naar de sterren met zijn driekoppig topteam.
«
»
19:05 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
19:40 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
20:20 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 | De sterrenkaart |
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
21:15 | The art of making cocktails |
Cocktailmaker Manuel Wouters schotelt de cocktails Widow's Kiss, Old Fashioned en Angel's Tit No. 1 voor.
«
»
21:25 | Peppe's Sicilië |
Siculiana is zowat de hemel voor chef Peppe Giacomazza. Het is een dorpje in het zuidwesten van Sicilië.
«
»
21:50 | De dagschotel |
Ze komen uit het Oosten, maar zijn intussen al lekker ingeburgerd bij ons: de knapperige loempia's.
«
»
22:00 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ. Als dessert maakt hij een verrassende papillot van rood fruit en cuberdons.
«
»
22:20 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
23:00 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
23:50 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Een croissant met een stevige laag boter of een stapeltje pannenkoeken. We starten de dag vaak met een guilty pleasure. Daarom maakt Steffi vandaag zelf chocopasta - een stuk gezonder dan de bekende pot uit de winkel - en scrambled tofu.
«
»
00:10 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
00:55 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel. We praten met Jonnie Boer en komen te weten waarom hij terecht één van de peetvaders van de Nederlandse gastronomie wordt genoemd.
«
»
01:30 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
02:00 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
02:30 | De sterrenkaart |
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
03:00 | The art of making cocktails |
Cocktailmaker Manuel Wouters schotelt de cocktails Widow's Kiss, Old Fashioned en Angel's Tit No. 1 voor.
«
»
03:10 | Peppe's Sicilië |
Siculiana is zowat de hemel voor chef Peppe Giacomazza. Het is een dorpje in het zuidwesten van Sicilië.
«
»
03:30 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ. Als dessert maakt hij een verrassende papillot van rood fruit en cuberdons.
«
»
03:45 | De sterrenkaart |
Vrijmoed werd acht maanden na opening meteen bekroond met een ster. Vier jaar later bekroonde Michelin hem met een tweede ster.
«
»
04:20 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
05:05 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Een croissant met een stevige laag boter of een stapeltje pannenkoeken. We starten de dag vaak met een guilty pleasure. Daarom maakt Steffi vandaag zelf chocopasta - een stuk gezonder dan de bekende pot uit de winkel - en scrambled tofu.
«
»
05:20 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»