TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
«
»
08:35 Onderbreking
«
»
11:05 Modern Family
Phil en Claire willen dat Alex wat minder tijd aan haar schoolwerk spendeert. Tijdens een avondje uit met Cam loopt Mitchell een oude vlam tegen het lijf.
«
»
11:30 Onderbreking
«
»
14:00 Date With Love
David Rogers woont in een kleine stad in Illinois. Hij besluit via een onlinevideo om celebrity Alex Allen mee te vragen als date voor het schoolbal. Tot zijn verrassing stemt ze in.
«
»
15:50 Modern Family
Claire en Mitchell roepen elkaars hulp in om te voorkomen dat Cameron en Phil zichzelf voor schut zetten. Haley leert Alex hoe ze cool kan overkomen.
«
»
16:15 Modern Family
Phil, Claire en de kinderen proberen beter met elkaar te praten en geven daarom al hun elektronische communicatiemiddelen op. Gloria is geobsedeerd door de blaffende hond van de buren.
«
»
16:50 Modern Family
De hele familie maakt zich op voor Halloween. Claire is helemaal in haar element en maakt van het huis het Haunted Dunphy House.
«
»
17:15 Modern Family
Zowel Claire als haar dochter Haley zijn beiden ziek en aan het bed gekluisterd. Nu ze verplicht samen tijd moeten doorbrengen, hebben ze tijd om hun band wat aan te halen.
«
»
17:50 Modern Family
De voltallige familie verzamelt in een restaurant om de verjaardag van Manny te vieren. Manny zelf is echter depressief om het feit dat hij alweer een jaartje ouder wordt.
«
»
18:15 The Longest Ride
Ex-rodeokampioen Luke droomt van een comeback en Sophia van een carrière in New York. De oudere Ira blikt terug op zijn verloren liefde.
«
»
20:35 The Karate Kid
Dre verhuist samen met zijn moeder naar China. Op zijn nieuwe school wordt hij gepest. Conciërge Han besluit Dre kungfules te geven, zodat hij zich kan verdedigen.
«
»
23:10 Mission: Impossible
Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden.
«
»
01:05 Mr. Robot
Vera vertelt een verhaal, Darlene ontvangt een verrassing en Elliot onderneemt actie.
«
»
01:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers