TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 SAS: Who Dares Wins
Voor het eerst nemen ook vrouwelijke rekruten deel aan de SAS-opleiding. Ze krijgen geen privileges of voorkeursbehandeling. Hun eerste proef speelt zich af in het Chileense Andesgebergte.
«
»
14:55 SAS: Who Dares Wins
Er staan voor de overblijvende rekruten twee nieuwe zware proeven op het programma: 60 meter voorwaarts abseilen en een bokskamp.
«
»
15:55 The Island With Bear Grylls
Nu jong en oud naast elkaar leven hopen de eilanders op snelheid te komen, maar na een paar weken op het eiland blijft het gebrek aan voedsel een bron van frustratie.
«
»
16:55 The World's Deadliest Weather
In Texas zetten agenten hun eigen leven op het spel om een gezin te redden dat werd meegesleurd door de sterke stroming tijdens de tropische storm Imelda.
«
»
18:00 The World's Deadliest Weather
Op de Filipijnen barst de Taal-vulkaan onverwacht uit. - Het Australische Queensland krijgt een zware hagelstorm over zich heen.
«
»
19:00 The Motorway
Een van de patrouilles reageert op een oproep over een paardentrailer die in brand staat. Bewakingscamera's spotten een man die op het punt staat om van een brug te springen.
«
»
20:00 All New Traffic Cops
Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist die waarschijnlijk dronken is. De verdachte slaat met 110 km per uur op de vlucht door de straten van Scarborough.
«
»
20:55 All New Traffic Cops
Agent Andy Ingram zet een verdacht voertuig klem en brigadier Julian Pearson achtervolgt twee vermoedelijke winkeldieven die hun vluchtauto in de prak rijden.
«
»
21:50 All New Traffic Cops
In York krijgen Chris Howarth en Steve Harvey versterking van agenten met stroomstootwapens voor de arrestatie van een man die een zwangere vrouw zou hebben mishandeld.
«
»
22:45 All New Traffic Cops
We zien de verkeersagenten aan het werk op een van de drukste momenten: wanneer de kroegen sluiten. Op een landgoed in York schiet brigadier Ben Astin een collega te hulp die wordt bedreigd.
«
»
23:40 All New Traffic Cops
Sergeant James Duffy en zijn team worden opgeroepen voor een man die een café kort en klein aan het slaan is. Hij zou ook al iemand bedreigd hebben met een mes.
«
»
00:40 The Kids Are Alright
Mike koopt een nieuwe microgolfoven, maar Peggy is hier niet mee opgezet. Lawrence volgt psychologielessen op school en onderwerpt Mike en Peggy vervolgens aan een screening.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers