TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Reality-show.
«
»
13:45 The Masters of Darts
Vier wedstrijden van de tweede ronde. [Vervolg om 20.00]
«
»
18:05 Love in the Flesh
De komst van zes nieuwe singles heeft voor opschudding gezorgd bij de koppels. Nieuwkomer Dan richt zijn pijlen meteen op Niki. Voor Hannah is de maat vol.
«
»
19:00 Steenrijk, Straatarm
In het Twentse Losser wonen Esther en Sander Reuvers met hun drie kinderen in een vrijstaande villa. Zij ruilen met de familie Van Noppen uit Maastricht.
«
»
20:00 The Masters of Darts
Vier wedstrijden uit de tweede ronde.
«
»
23:55 Extraction
Voormalig CIA-agent Leonard wordt gekidnapt door terroristen. Zijn zoon Harry, die ook bij de CIA werkt, verneemt dat er geen plannen zijn om zijn vader te bevrijden en start zelf een reddingsoperatie
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers