TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Flip vertelt een legende over een magische bloem. De wespen gebruiken dit verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing uit de kelder te stelen.
«
»
06:00 Spirit: Samen vrij
Lucky en zadelmaker Turo smeden een plan om een paard te helpen dat wordt verwaarloosd door zijn wrede eigenaar. Lucky's vader moet een scheur in een dam repareren.
«
»
06:25 Arthur & De Minimoys
Het laatste beetje gamoelkwijl is gemorst dus trekken Arthur en de Minimoys snel naar het hol van de gamoel om de voorraad aan te vullen.
«
»
06:45 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:10 Trolls: The Beat Goes On!
Knoest stemt met tegenzin in om Wolkie te helpen om iemand een knuffel te geven op Knuffeldag. De verraderlijke trol Creek keert terug naar Troldorp.
«
»
07:35 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten.
«
»
08:00 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen.
«
»
08:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:35 Wakandy
Show.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
De tweeling luistert niet naar Hikkie en volgt een oude Eruptodon naar haar laatste rustplaats, Vanaheim, en ontdekt waarom daar nog nooit mensen zijn geweest.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Devon wil indruk maken op zijn vader en probeert zijn nieuwe baan te combineren met zijn geheime leven als de rode Power Ranger.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Slisse is depressief en dat zullen zijn huisgenoten geweten hebben. Melanie wordt bloednerveus van haar echtgenoot en ze stuurt hem naar de psychiater.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen de ex-vrouw van Infeld in een meningsverschil over wie de eigenaar is van de hond Lulu.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Wild van Dieren
21 december 2013 is de langste nacht van het jaar en het ideale moment voor het 'Wild van dieren'-team om op zoek te gaan naar de mooiste nachtdieren.
«
»
14:20 De Rodenburgs
Simon ligt nog altijd in het ziekenhuis, waar Claire hem dagelijks bezoekt. Freya heeft hem de rug toegekeerd, nadat Claire haar voorloog dat Simon werd neergestoken tijdens een drugsdeal.
«
»
15:25 Snackmasters NL
Chef-koks Margo Reuten en Dennis Huwaë krijgen de opdracht om de Leonidas Gaspé-bonbon zo goed mogelijk na te maken. Wie weet de jury te overtuigen en bemachtigt zo een plaatsje in de finale?
«
»
16:15 Cougar Town
Jules wil Grayson ervan overtuigen dat mannen en vrouwen een platonische relatie met elkaar kunnen hebben. Andy koopt een motor van Laurie. Travis en Bobby hebben een mannenuitje.
«
»
16:45 Een frisse start met vtwonen
Vrijgezel Ben ruilt zijn kleine penthouse in voor een ruime loft. Sieg, Ozanne en Guillemine helpen hem bij deze verhuisklus.
«
»
17:50 Kan iedereen nog volgen?
Panelleden Jonas Van Geel, Dina Tersago, Amelie Albrecht en Thomas Smith reizen samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De Jaren...
Wat je je vast nog herinnert van 2002 is dat we vanaf dan betaalden met de euro, maar weet je nog hoe onze koningin haar vrije tijd invulde?
«
»
20:35 De Helaasheid der Dingen
In een klein Vlaams dorp woont de dertienjarige Gunther samen met zijn aan drank verslaafde vader en drie nonkels bij zijn grootmoeder. Hun leven bestaat uit alcohol, rokkenjagen en nietsdoen.
«
»
22:45 La La Land
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano om de eindjes aan elkaar te knopen.
«
»
01:05 Geen Uitzending
«
»
01:35 Geen Uitzending
«
»
05:40 Maya!
Het is bijna herfst en Flip heeft de blues. Hij speelt dag en nacht op zijn viool... en dat irriteert de weide insecten. Op een ochtend blijkt zijn viool gestolen te zijn.
«
»
05:50 Spirit: Samen vrij
Lucky wil de beste surpriseparty ooit organiseren voor de verjaardag van Pru. Ze roept Abigails hulp in om het feest te plannen, maar het loopt snel uit de hand.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers