TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
«
»
12:45 Major League
Rachel Phelps is tegen wil en dank de eigenares van honkbalclub Cleveland Indians. Ze huurt het slechtste team aller tijden in om van haar contract af te geraken. Maar de oude knarren hebben ambitie.
«
»
14:45 The Graham Norton Show
Gasten: Ashley Banjo, Shirley Ballas, Frank Skinner, Ewan McGregor en Miley Cyrus.
«
»
15:45 All New Traffic Cops
In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen.
«
»
16:40 All New Traffic Cops
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes.
«
»
17:35 Motorway Cops
De verkeerspolitie moeten drastisch te werk gaan wanneer twee jongemannen in een gepimpte wagen weigeren om te stoppen.
«
»
18:50 American Ninja Warrior
In de kwalificatieronde in Miami krijgen de kandidaten zes obstakels voor de kiezen. Bekende deelnemers zijn Jessie Graff, Drew Drechsel en Gabe Stewart.
«
»
20:35 Cordon
Idriss wordt in elkaar geslagen door Mike en zijn kompanen, maar dat maakt zijn voornemen om met Jokke het cordon te zuiveren enkel sterker.
«
»
21:40 Cordon
Wie twee keer negatief test, mag over naar de transitzone, een tussenstation tussen het cordon en de buitenwereld. De personen die onbeslist testen, kunnen zich daar echter moeilijk bij neerleggen.
«
»
22:50 Chicago Fire
Severide krijgt heel wat tegenslag te verwerken. Kidd maakt er haar missie van om hem zo goed mogelijk te helpen.
«
»
23:40 Chicago Fire
Overmand door verdriet over het verlies van zijn vader raakt Severide tijdens een brand in de problemen. Door dit voorval besluit hij hulp te zoeken bij Foster.
«
»
00:30 Chicago Fire
De brandweerkazerne reageert op een oproep van meerdere ongelukken op de snelweg. Daar ontdekt Cruz dat zijn vriendin een van de slachtoffers is.
«
»
01:25 Advocaat van de duivel
Wim Helsen trekt van leer tegen romantiek. Ruth Beeckmans pleit tegen goede doelen.
«
»
02:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers