TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:56 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
06:19 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:23 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:39 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:50 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:55 Sesamstraat
Tommie is een ridder. Hij heeft een groot hek voor zijn kasteel gebouwd.
«
»
07:11 Beer Bo
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
07:16 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:21 Pip and Posy
Posy organiseert een verrassingsfeestje voor Pip.
«
»
07:27 Peppa Pig
Mevrouw Konijn geeft een ontspanningsles in de sporthal en mama Big mag komen kijken.
«
»
07:32 Peppa Pig
Papa Big neemt Peppa en George mee naar de winkel. Hij parkeert bij een niet-parkerenbord en krijgt een bon van mevrouw Konijn.
«
»
07:37 Vilda
Vilda woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt.
«
»
07:44 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:53 Het feest van Zappelin
Dit keer gaat het over alles wat danst en beweegt. Je billen bijvoorbeeld. Daarover zingt Fenna een speciaal lied. Soy leert je allerlei coole dansstijlen.
«
»
08:09 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:17 Splat & Seymour
Sjors wordt net niet geraakt door de vliegende eend, terwijl Splat en Seymour (de piloten) worstelen met de kapotte afstandsbediening.
«
»
08:28 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:43 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:00 Eiland vol geheimen
Wat een onbezorgde vakantie op Kos had moeten zijn, verandert in een groot avontuur voor drie jongens, wanneer een meisje ontvoerd wordt.
«
»
10:20 Kamp Koekieloekie
Het is de laatste dag op Kamp Koekeloekie, maar iedereen is boos op elkaar. Wanneer blijkt dat Frans spoorloos is, raakt Arnold in paniek. Wie moet nu zijn showkostuum maken voor de bonte avond?
«
»
10:48 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
11:16 Deadly 60
Compilatieaflevering met fragmenten die de afleveringen van het afgelopen seizoen niet gehaald hebben.
«
»
11:44 Bad nature
Baz het stokstaartje gaat naar de Zuidpool om een mysterieuze bruine vlek te onderzoeken. Ook zien we een vreemde en wonderlijke schimmel die het lichaam van een mier kan overnemen.
«
»
11:50 Dierendetectives
USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. De vader ziet een grote witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen!
«
»
12:16 Freeks wilde wereld
Nergens anders ter wereld komen zoveel vreemde hagedissen voor als op Madagaskar. Deze reptielen zijn de koningen onder de camouflage en dus niet heel makkelijk te vinden.
«
»
12:26 Freeks wilde wereld
Freek Vonk vindt in de jungle van Belize een open plek waar kleine holletjes zijn gegraven. Wie zou hier wonen? Het wachten wordt beloond, want er komt een enorme vogelspin uit gekropen.
«
»
12:37 De Leeuwenkuil
Tijdens het voeren van de gorilla's ontdekken Daniël en Suzina dat publiekslieveling Safire ziek is. Ze gaan 's nachts bij Safire waken. De volgende dag komt de dierenarts, met haar irritante zoon.
«
»
14:38 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:30 Slot Huiverstein 2: Zoenen is (niet) verboden
De school zit in financiële moeilijkheden en alleen de opbrengst van een lang geleden verstopte schat kan de school redden van verkoop. De zoektocht naar deze schat wordt een race tegen de klok.
«
»
17:01 Willem Wever
Vandaag: een experiment met tijd, kun je glas kapot zingen en wat is jeuk?
«
»
17:17 Checkpoint
Hoe kun je ervoor zorgen dat je 's ochtends stopt met 'snoozen'? Hoe kun je varen zonder zeeziek te worden? En wie zijn er beter met loeiende sirenes, de jongens of de meiden?
«
»
17:42 Zapp detective: Pretpark Summer Vibes
Zes bekende jeugdsterren beginnen een groot attractiepark, maar het gaat al snel mis. Attracties slaan op hol en er lijkt een vreemd figuur rond te lopen... In deze interactieve serie helpt de kijker mee om deze geheimzinnige gebeurtenissen op te lossen.
«
»
17:58 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
18:22 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
18:38 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Junior Bake Off Vlaanderen
Roger van Damme schotelt onze juniors een chocolade cakerol met een patroon van hartjes voor in de 'Love Is in the Air'-week. Het is kwartfinale en de juniors bakken een letterkoek als spektakelstuk.
«
»
20:01 Vlogmania
Wanneer de familie Kick een vlog opneemt in het aquarium, gaat vader Kick de strijd aan met een gevaarlijke vis. Jason vlogt over het bezoek aan zijn oma. Vlogger Martin worstelt met zijn imago.
«
»
20:20 NOS Studio Engeland
Voorbeschouwing op de wedstrijd Denemarken - Spanje in het Brentford Community Stadium in Brentford, of Finland - Duitsland in het Stadium MK in Milton Keynes.
«
»
20:50 NOS EK Voetbal (v), Denemarken - Spanje eerste helft
Verslag van de eerste helft Denemarken - Spanje, Brentford Community Stadium Brentford.
«
»
21:50 NOS EK Voetbal (v), Denemarken - Spanje wedstrijdanalyse
Wedstrijdanalyse van de eerste helft Denemarken - Spanje, Brentford Community Stadium Brentford.
«
»
21:59 NOS EK Voetbal (v), Denemarken - Spanje tweede helft
Verslag van de tweede helft Denemarken - Spanje, Brentford Community Stadium Brentford.
«
»
22:55 NOS Studio Engeland
Nabeschouwing op de wedstrijden Denemarken - Spanje en Finland - Duitsland.
«
»
23:19 Concert at Sea
Met optredens van onder anderen Di-Rect, Kensington, Froukje, Davina Michelle, Miss Montreal, Racoon en natuurlijk festival headliner BLØF.
«
»
01:14 Greatest Hits of the 80s
George Michael schreef 'Careless Whisper' in een bus in zijn tienerjaren. Steve Gregory vertelt over de saxofoon in dit nummer.
«
»
02:07 Rundfunk
Dit jaar heeft blijven zitten voor Tim en Erik hoogste prioriteit, dus als ze conciërge Tony moeten helpen, willen ze zich daar snel van afmaken. Als Tony jarig blijkt, lopen de dingen net anders.
«
»
02:20 Rundfunk
Dinsdag: Erik is jarig, Tim iets te impulsief en Armani een lul. Is Eriks geflirt met mevrouw Spek wederzijds? Hoe gaat Viktor om met de nieuwe leerling, Lars?
«
»
02:35 De Luizenmoeder
Het is bijna ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een ramadanmarkt. Volkert wordt ergens van beschuldigd.
«
»
03:01 De Luizenmoeder
Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben.
«
»
03:28 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:48 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Beer Bo
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:37 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:42 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:49 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:57 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers