TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
«
»
07:15 Ik vertrek
In 2005 kochten Mike en Ton een vervallen resort in Nicaragua. Hoe gaat het tien jaar later met hen? In 2011 vertrokken Wout, Shilpi en Anne-Rose naar Oostenrijk om er een pension te beginnen.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
12:10 Ik vertrek
Samen met zijn geliefde Rob vertrekt Peter naar het Portugese Pechão, waar ze een imposante villa hebben gekocht en er een bed & breakfast willen beginnen.
«
»
12:55 Disney's Fairy Tale Weddings: Holiday Magic
Gabriele en Tanner hernieuwen op koninklijke wijze hun huwelijksgeloften in het United Kingdom Pavilion in Epcot. In Disneyland zelf worden Britney en Hans' trouwplannen steeds concreter.
«
»
13:45 Blind getrouwd Nederland
Carlo gaat op bezoek bij Chantal om te kijken of het goed met haar gaat na de teleurstellende afloop van de huwelijksreis. Als ze haar ring moet afdoen, komen er onverwachts tranen.
«
»
14:30 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
15:25 US Kitchen Nightmares
Chef Ramsay is opnieuw te gast in North End Boston, waar hij de zussen Rita en Lisa uit hun ontkenningsfase probeert te krijgen. Gordon wil het personeel op hun tekortkomingen wijzen.
«
»
16:15 Getekend voor het leven
André Hazes luistert naar de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tatoeages en biedt hen de kans om ze weg te laten laseren.
«
»
17:10 Steenrijk Straatarm
In Kontich woont het samengestelde gezin Gillias met drie kinderen dat baadt in weelde. In Turnhout staat het rijtjeshuis van de familie Frans, een gezin van vijf met financiële problemen.
«
»
18:10 Expeditie Gooris
De familie houdt halt in Verona, Milaan, Toscane en aan het Gardameer. De reis doet Sam beseffen dat hij door zijn carrière veel kostbare momenten met Shania en Kenji heeft gemist.
«
»
19:05 De Meilandjes zonder Centen
Maxime wordt positief getest op corona en kan dus niet bij het grote evenement zijn om de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen te bedanken.
«
»
20:00 World Matchplay Darts
Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts doen een gooi naar de titel. 'Dancing Dimi' schopte het vorig jaar tot in de finale, maar verloor daar van de Schot Peter Wright.
«
»
23:50 Crank: High Voltage
Het hart van Chev Chelios wordt door Chinese bendeleden gestolen en vervangen door een kunsthart dat regelmatig een elektroshock moet krijgen. Chev zint op wraak en wil zijn hart terug.
«
»
01:30 The Grand Party Hotel
Lawrence vraagt Kris om deel te nemen aan een bokswedstrijd om geld in te zamelen voor een daklozentehuis. Staat de zachtaardige hotelmanager zijn mannetje in de ring?
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»
04:05 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De hulpdiensten rukken uit voor een brandoefening in een wolkenkrabber. Eddie besluit om professionele hulp te zoeken voor Christopher, die last heeft van nachtmerries over de tsunami. Buck heeft verrassend nieuws voor Bobby. Maddie probeert een vrouw te helpen die vermoedelijk wordt misbruikt door haar man.

'9-1-1', om 22.25 uur op VTM 2.

Dossiers