TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:50 Geen uitzending
«
»
16:45 Meester
Komische serie.
«
»
17:20 Nonkel Jef
Naar jaarlijkse gewoonte worden in Ginderbos missiefeesten georganiseerd. Pater Verhelst keert voor de gelegenheid naar het dorp terug en zamelt geld in voor Nicaragua.
«
»
17:50 Nonkel Jef
Omdat hij meer actie in zijn leven wil, richt de commissaris samen met Cyriel een hobbyclub op. De inwoners van Ginderbos vinden dit een schitterend initiatief en sluiten zich massaal aan.
«
»
18:20 Nonkel Jef
Lizette organiseert een hengelwedstrijd in Ginderbos. Voor Bruno en Jef is dat een unieke gelegenheid om een weddenschap aan te gaan.
«
»
18:50 Nonkel Jef
Ginderbos staat op stelten wanneer Izzi beweert dat hij een heks heeft gezien. Op datzelfde moment wordt de wijn van pastoor Cyriel zuur. Iedereen denkt dat er duivelse krachten in het spel zijn.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Annette wil aan de boerderij een grote veranda bouwen om er cactussen te kweken. Eduard is ervan overtuigd dat ze geen bouwvergunning zal krijgen, maar gelukkig weet Cyriel raad.
«
»
19:50 Golden Girls
Het dak moet dringend vernieuwd worden, dus smeden de dames een plan. Ze willen een schilderij van Jasper DeKimmel kopen en vervolgens doorverkopen. De schilder heeft nog maar een paar dagen te leven.
«
»
20:15 Golden Girls
Blanche maakt een afspraakje met een man zonder te beseffen dat hij blind is.
«
»
20:45 Golden Girls
Rose probeert iets te doen aan de seksuele disfunctie van haar vriend.
«
»
21:15 Golden Girls
Dorothy gaat uit met een kleine, kale man met wie ze niets gemeen heeft, behalve een goed seksleven. Ondertussen werpen Rose en Blanche zich op als grote zussen voor twee tienermeisjes.
«
»
21:40 Golden Girls
De valentijnsdates van de dames hebben hen allemaal laten zitten, dus houden ze een onderonsje met kaastaart en halen ze herinneringen op aan memorabele Valentijnsdagen.
«
»
22:10 De Pfaffs
De Pfaffs zijn uitgenodigd op een wijnproefavond en voor alle veiligheid besluiten ze de camper mee te nemen.
«
»
22:40 M*A*S*H
Frank en Hawkeye hebben ruzie over de manier waarop Frank zijn operaties uitvoert. Maar wanneer Hawkeye een moeilijke operatie uitvoert en de patiŽnt overlijdt, begint hij aan zichzelf te twijfelen.
«
»
23:10 M*A*S*H
Wanneer Frank de nieuwe verpleegster Ginger uitkaffert, besluiten Hawkeye en Trapper John hem een lesje te leren.
«
»
23:40 Wat Nu Weer?
Freek toont Deedee de tekeningen en die trekt bleek weg: Deedee heeft plagiaat gepleegd. Kittie zal haar verlovingsfeest vieren bij opa en Fran.
«
»
00:10 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Op 11 april 1970 vertrekt Apollo 13 op missie naar de maan. Aangezien het al de derde missie voor een maanlanding is, krijgt de vlucht weinig media-aandacht. Aan boord van het ruimtevaartuig bevinden zich de astronauten Jim Lovell, Jack Swigert en Fred Haise. Het lijkt een routinevlucht te worden, maar na twee dagen hoort de bemanning plots een enorme knal. Door een explosie in een van de zuurstoftanks komen de astronauten op meer dan 300.000 kilometer van de aarde vast te zitten. Vanaf dat moment ligt het leven van de astronauten in handen van de NASA-medewerkers, die onder leiding van Gene Kranz naar een oplossing zoeken om de mannen weer thuis te krijgen voordat hun zuurstof op is.

'Apollo 13', film uit 1995 met oa. Tom Hanks, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers