TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
11:20 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 Love on the Vines
Wanneer haar oom Hugh sterft, blijkt advocate Diana de helft van zijn wijngaard te erven. De andere helft is voor Seth, de rechterhand van Hugh en tevens ex-vriend van Diana.
«
»
16:30 Breeders
Op de dag van het huwelijk van Leah en Alex hebben Paul en Ally maar een paar uur de tijd om een schijnbaar onoplosbare familiecrisis op te lossen.
«
»
17:00 The Bold Type
Jane maakt kennis met Pinstripe, die haar inspireert om een nieuwe schrijfstijl te hanteren. Ze ontdekt ook iets over Ben. Adena stelt Kat voor aan haar vrienden.
«
»
17:50 Reef Break
Wanneer in de jungle een vliegtuigwrak en goud wordt gevonden, wordt de zoektocht geopend naar de vermiste passagier.
«
»
18:45 The Blue Lagoon
Twee kinderen lijden schipbreuk en spoelen aan op een exotisch, tropisch eiland. Samen met de chagrijnige zeeman proberen ze te overleven.
«
»
20:35 John Wick: Chapter 2
Huurmoordenaar John Wick neemt de wapens op wanneer een oud-collega de macht probeert te grijpen over een Italiaanse misdaadorganisatie. Gebonden door een bloedschuld reist John af naar Rome.
«
»
22:40 The First Purge
In een poging om de criminaliteitscijfers te doen dalen besluit de politieke partij NFFA, de New Founding Fathers of America, een experiment uit te voeren op Staten Island: een wetteloze avond.
«
»
00:20 Bless the Harts
Betty, Jenny en Brenda halen herinneringen op terwijl ze op Black Friday in een wachtrij staan. Wayne deelt ondertussen de herinnering aan zijn held die zuivelproducten moest leveren.
«
»
00:45 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers