TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
08:03 Planet Earth II
De grote bergketens behoren tot de meest spectaculaire landschappen op aarde, maar het is geen pretje om er te leven. Alleen de meest geharde diersoorten kunnen dat aan.
«
»
09:01 De kleuren van Caspers
Charlotte Caspers onderzoekt de vele facetten van de kleur geel: van de zonnebloemen van Vincent van Gogh in Zuid-Frankrijk tot het knalgeel in het werk van mode-ontwerper Bas Kosters.
«
»
09:39 Nu te Zien!
Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts laat zich in het kunstpark van het Middelheim Museum in Antwerpen in vervoering brengen door topwerken van Auguste Rodin en Ai Weiwei.
«
»
09:55 Boven water
De familie Tanis krijgt het steeds moeilijker om hun visserij draaiende te houden door de Brexit, de steeds kleiner wordende oppervlakte bevisbare Noordzee en visprijzen die niet meestijgen.
«
»
10:46 De kok en de directeur
Taco en Joris zijn in Italië, op het eiland Sicilië. Taco heeft Joris hier naartoe gebracht omdat dit eiland ooit zijn hart heeft gestolen. Op het eiland smelten kunst en gastronomie samen.
«
»
11:35 Nieuwe Meesters
Bruno Costa, een homoseksuele kapper in een landelijke parochie op de Azoren (Portugal), creëert een satirische komedie op social media, waarin hij dragqueen Gertrudes Labaça wordt.
«
»
12:07 Dit is de kwestie
De beelden van onverschrokken Oekraïense mannen die naar de frontlinies vertrekken, roepen bij veel Nederlanders bewondering op. Maar hoe zit het eigenlijk met onze eigen bereidheid het land te verdedigen tegen eventuele vijanden?
«
»
12:43 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:09 Hans van Manen - Just dance the steps
Choreograaf Hans van Manen wordt 90 jaar. Willem Aerts volgde het icoon van de internationale danswereld in de aanloop naar deze mijlpaal.
«
»
14:06 Prikkels
We vertrouwen blind op onze ogen in een wereld die ons visueel steeds meer prikkelt. Maar onze ogen houden ons constant voor de gek. Eigenlijk is zien één grote invuloefening van onze hersenen.
«
»
14:46 Sportlab Sedoc
Gregory Sedoc zoekt antwoord op de vraag: Hoe winnen 'we' weer eens Wimbledon? Hij gaat daarvoor te rade bij wetenschappers die verbonden zijn aan het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen.
«
»
15:32 Fryslân DOK
Strafrechtadvocaten Wim en Hans Anker nemen na veertig jaar afscheid. Als 'confrères' zijn ze loyaal en ijzersterk: de kracht van de combinatie. Wat laten ze na aan de rechtspraak in Nederland?
«
»
16:01 Boeddha in de polder
Joris ziet hoe Dinand en Lucy Woesthoff Nederland loslaten en hij krijgt een les in liefde van Tibetaanse tempelbeheerder Sherab. En kamperen wordt eindelijk ontspannen bij Eddie en Joy.
«
»
16:38 Serenade van Stef
Stef Bos ontmoet Abraham, die op zijn negentiende uit Eritrea naar Nederland kwam. Bijna 25 jaar leefde hij zonder papieren. Tot er een engel op zijn pad kwam.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:08 Petrus in het land
Dominee Dick Juijn heet ons vanuit Delden welkom in de schitterende Oude Blasius en Matthijs ten Thije begeleidt hem tijdens zijn meditatie op de vleugel.
«
»
17:29 BinnensteBuiten
Alain Caron is in Amsterdam op bezoek bij Niels Muller. Hij heeft een ambachtelijke rokerij, waar hij vis, vlees, maar zeker ook veel groenten rookt.
«
»
17:53 Nederland zingt
Vanuit de Lebuïnuskerk in Deventer klinken liederen als Kroon Hem met gouden kroon, maar ook het altijd krachtige lied Jezus Overwinnaar. Mozaïek Worship brengt een mix van oude klassiekers en krachtige eigen liederen ten gehore.
«
»
18:21 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
18:39 De verandering
Erwin Hout lijkt geboren voor het geluk. Maar als hij 19 is, neemt hij een duik in ondiep water en kan niks meer bewegen. In het ziekenhuis krijgt hij te horen dat hij een hoge dwarslaesie heeft.
«
»
19:12 Zin in morgen
Erwin van Asselt woonde in een mooi appartement. Maar hij was niet gelukkig en gooide het roer om. Vanuit een zolderkamertje in Utrecht Overvecht startte hij het project Buurtmaaltijden.
«
»
19:45 Nederland op film
Nederlandse kinderen van arbeiders en kleine middenstanders gaan in het tijdperk van de amateurfilm voor het overgrote deel naar de ambachtsschool, huishoudschool of mulo.
«
»
20:29 Grantchester
Na de dood van een lokale politicus is het dorp in de ban van nieuwe verkiezingen. Wanneer zijn zelfdoding moord blijkt te zijn geweest, moeten Will en Geordie op zoek naar de dader.
«
»
21:15 Nu te Zien!
Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts laat zich in het park van Paleis Soestdijk verrassen door innovatieve kunst van makers van Nederlandse bodem.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 McDonald & Dodds
Dodds en McDonald komen terecht in de wereld van plastische chirurgie en influencers wanneer een populaire vlogster sterft tijdens een operatie.
«
»
23:47 Tricky Dick
In januari 1969 wordt Nixon als president beëdigd. Zijn succes is afhankelijk van een belangrijke verkiezingsbelofte: het beëindigen van de Vietnamoorlog.
«
»
00:30 De Nachtzoen
Bevlogen theatermaker Adelheid Roosen schuwt grote thema's van het leven niet. Vanavond doet ze uit de doeken wat zich in haar binnenkamer afspeelt.
«
»
00:45 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:23 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers