TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Jonathan Creek
Een rechter wordt vermoord met een degen. Jonathan's enige aanwijzing is een gebroken vingernagel.
«
»
06:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza neemt een ogenschijnlijk onmogelijke zaak aan. Ze moet de onschuld bewijzen van een man die met een bebloed mes in zijn hand op de plaats delict is aangetroffen en al schuld heeft bekend.
«
»
06:50 Dalziel and Pascoe
Dalziel woont in Stenby een begrafenis bij als hem het nieuws bereikt over een wrede moord in het dorp. Omdat Pascoe er niet is, neemt Dalziel het onderzoek op zich.
«
»
07:40 Dalziel and Pascoe
Het moordonderzoek neemt een nieuwe wending als er tussen de bezittingen van de overleden advocaat een brief wordt gevonden die gericht is aan Dalziel.
«
»
08:25 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu zijn een oplichter op het spoor en krijgen een paar onwaarschijnlijke medestanders als ze een paar dodelijke gangsters tegenkomen.
«
»
09:10 Father Brown
Father Brown brengt een bezoek aan Jacob, die absoluut wil bewijzen dat zijn vader werd vermoord door één van zijn familieleden. En daarvoor wil hij zijn nieuwste uitvinding gebruiken.
«
»
09:55 Father Brown
In een dorp dat gebukt gaat onder een polio-epidemie wordt een lichaam gevonden bij een steencirkel. Father Brown vermoedt dat er duistere krachten spelen.
«
»
10:40 Midsomer murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een gepensioneerde vrouw en een predikant die beide tijdens de jaarlijkse wedstrijd in Broughton Village werden vermoord. 9/16
«
»
11:30 Midsomer murders
Barnaby en Jones ontdekken dat het geheim dat de priester had een motief zou kunnen bieden.
«
»
12:15 Midsomer murders
Inwoners van Elverton-cum-Latterly, die bij elkaar zijn gekomen voor een protestvergadering over de komst van een supermarkt in het centrum van het dorp, ontdekken een lichaam.
«
»
13:05 Midsomer murders
Barnaby en Jones ontdekken dat het slachtoffer een voorliefde had voor het vervullen van rollenspelscenario's met lokale vrouwen - maar dat is niet het enige geheim dat de dorpelingen verbergen.
«
»
13:50 Midsomer murders
De leden van het Midsomer Worthykoor vrezen voor hun leven wanneer bariton Connor Simpson een paar dagen voor een wedstrijd vermoord teruggevonden wordt. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak.
«
»
14:55 Midsomer murders
De leden van het Midsomer Worthykoor vrezen voor hun leven wanneer bariton Connor Simpson een paar dagen voor een wedstrijd vermoord teruggevonden wordt. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak.
«
»
15:50 Death in Paradise
Humphrey kijkt uit naar het bezoek van tante Mary, die hem zijn voorliefde voor het oplossen van puzzels heeft geschonken.
«
»
16:55 Death in Paradise
Goodman en zijn team staan voor een moeilijke zaak wanneer de beroemde chef-kok Robert Holt een dag na de opening van zijn nieuw restaurant neergestoken wordt aangetroffen.
«
»
18:00 New Tricks
Wanneer de rijke en eenzame oude dame, Dorothy Hepple, dood wordt aangetroffen in haar huis, barst een familievete los. Haar fortuin en de bezittingen die ze nalaat, zijn bestemd voor haar katten.
«
»
19:00 New Tricks
Het team heropent de zaak van de moord op Frederick Tully, een jonge loonadministrateur bij Battersea Power Station.
«
»
20:00 Silent Witness
Nikki en Harry proberen gewonde slachtoffers van een schietpartij op de campus te helpen terwijl ze samen met de schutter gevangen zitten in het gebouw.
«
»
21:05 Silent Witness
Uit Leo's autopsie van de slachtoffers blijkt dat er twee wapens werden gebruikt en er dus mogelijk een tweede schutter is.
«
»
22:10 Around the World in 80 Days
Londen, 1872. Nadat hij een mysterieuze briefkaart heeft ontvangen, beslist Phileas Fogg een krankzinnige weddenschap aan te gaan: hij wil in tachtig dagen de wereld rondreizen.
«
»
23:10 Around the World in 80 Days
Terwijl het trio met de stoomtrein door Italië reist, ontmoet Fogg een arrogante Italiaan die niets anders doet dan hem kleineren.
«
»
00:10 Ragdoll
Rechercheurs van de Londense politie onderzoeken de zaak van de Ragdoll Killer, een moordenaar die zes mensen heeft vermoord.
«
»
00:55 Ragdoll
Zes mensen zijn vermoord en aan elkaar genaaid in de vorm van een gruwelijke lappenpop. Terwijl de rechercheurs de zaak onderzoeken, begint de moordenaar hen te tarten.
«
»
01:45 Sherwood
Inspecteur Ian St Clair wordt opgeroepen om een mysterieuze moordzaak in een voormalig mijnwerkersdorpje te onderzoeken. Het nieuws over het vergrijp opent oude wonden bij de verdeelde bewoners.
«
»
02:45 Sherwood
Terwijl de jacht op de moordenaar onverminderd voortgaat, komt Kevin Salisbury van de Metropolitan Police het team versterken. Bij de inwoners laaien de emoties hoog op.
«
»
03:45 Ghosts
Alison en Mike proberen een deal te sluiten in verband met een volgend event, maar iets uit het verleden van de Kapitein verhindert dat dit van een leien dakje loopt.
«
»
04:15 New Tricks
Wanneer de rijke en eenzame oude dame, Dorothy Hepple, dood wordt aangetroffen in haar huis, barst een familievete los. Haar fortuin en de bezittingen die ze nalaat, zijn bestemd voor haar katten.
«
»
05:05 New Tricks
Het team heropent de zaak van de moord op Frederick Tully, een jonge loonadministrateur bij Battersea Power Station.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De hulpdiensten rukken uit voor een brandoefening in een wolkenkrabber. Eddie besluit om professionele hulp te zoeken voor Christopher, die last heeft van nachtmerries over de tsunami. Buck heeft verrassend nieuws voor Bobby. Maddie probeert een vrouw te helpen die vermoedelijk wordt misbruikt door haar man.

'9-1-1', om 22.25 uur op VTM 2.

Dossiers