TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Maya en Willy zitten vol varroas, een soort bijenluizen. Heel de bijenkorf is ermee besmet. Ze vragen de wilde bijen in het bos om advies om van die lastige parasieten af te geraken.
«
»
06:00 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»
06:20 Arthur & De Minimoys
Arak waagt zich in het dorp op zoek naar eten. Arthur kan haar wegjagen dankzij een plant, maar deze plant groeit dan weer te ver, waardoor het dorp in gevaar komt.
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
De Seides ontvoeren Gokslok zodat ze een slaapdrankje kan maken voor Arthur. Maar ze betovert de Seides met een liefdesdrankje en daar krijgt ze al snel spijt van.
«
»
07:10 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
07:25 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 19 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:45 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 20 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
08:10 Lenderd
Magazine.
«
»
08:15 VLOGLAB #Stories
De huwelijksreis van Chakir en Zoë verloopt niet zoals gepland... Angela ontmoet voor het eerst haar opa.
«
»
08:40 Skilz
Daar het gehele Art Center Hugo Voeten onder zware hightechbeveiliging wordt gezet van zodra de deuren sluiten is het van levensbelang voor Kamiel en Lara om Quintens orders goed uit te voeren.
«
»
08:50 Skilz
Het is de dag van de eerste editie van BATTLE OF THE BANDS, een competitie waarin verschillende scholen het tegen elkaar opnemen om zo de titel 'BAND OF THE YEAR' te verkrijgen.
«
»
09:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Tijdens de nachtwacht wordt Stompum overvallen door de Vliegers en raakt hij zwaargewond. Hikkie moet kiezen tussen zijn rol als zoon of zijn rol als leider van de Rijders.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Slisse gaat samen met Cesar en diens twee vriendinnen iets drinken op een terrasje. Melanie ziet hen toevallig en neemt wraak door met een jonge facteur naar de bioscoop te gaan.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Franklin & Bash
Stanton wordt beschuldigd van de moord op zijn vroegere kameraad Gibson Hawk, die vijftien jaar geleden spoorloos verdween en wiens lichaam onlangs werd aangetroffen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Wild van Dieren
Staf vraagt zich af hoe het zit met de wolf in België. Het roofdier is aan een opmars bezig in Europa, maar hoe dichtbij zit de wolf al en is hij hier wel welkom?
«
»
14:15 De Rodenburgs
Bénédicte wordt uitgenodigd door haar zus Marie-France, die net terug is van Dubai. Ze is niet gerust in dit onverwacht bezoek en met reden, zo blijkt.
«
»
15:10 Snackmasters NL
Chef-koks Dennis Huwaë en Jacob Jan Boerma nemen het tegen elkaar op om de populaire Hamka-chips na te maken.
«
»
16:00 Cougar Town
Wanneer ze opmerkt dat Andy niet voorbereid is op zijn komende sollicitatiegesprekken, stemt Jules ermee in om hem te coachen.
«
»
16:20 Cougar Town
De turnzaal van de lokale school staat onder water na een orkaan. Jules stelt voor om de pub te gebruiken als locatie voor het eindejaarsbal.
«
»
16:55 Een frisse start met vtwonen
Sieg staat voor de verhuizing van een gezin met maar liefst vier kleine kinderen. Aan vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine om van de nieuwe woonst een rustige, evenwichtige plek te maken.
«
»
17:50 Kan iedereen nog volgen?
Panelleden: Erik Van Looy, Barbara Sarafian, William Boeva en Bart Cannaerts.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:50 De 25
De 25 heetste momenten die ooit op VTM te zien waren.
«
»
20:25 The Secret Life of Pets 2
Een familiereisje naar een boerderij zet het leven van Max opnieuw op z'n kop. Ondertussen beleven zijn achtergebleven vrienden in New York hun eigen avonturen.
«
»
22:05 40 Days, 40 Nights
De 28-jarige Matt Sullivan besluit zich 40 dagen en 40 nachten van alle seksuele activiteiten te onthouden.
«
»
23:50 Cougar Town
De turnzaal van de lokale school staat onder water na een orkaan. Jules stelt voor om de pub te gebruiken als locatie voor het eindejaarsbal.
«
»
00:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Maya!
Maya ontmoet een lieve oorwurm, een echte kunstenaar die alles bewerkt wat hij tegenkomt. Maar zijn kunst wordt niet geapprecieerd door de anderen, die niets liever willen dan hem uitsluiten.
«
»
05:50 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers