TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:45 The Kids Are Alright
Eddie en Wendi praten over de toekomst en blijken duidelijk andere ideeën te hebben. Daarop besluit Wendi hun relatie stop te zetten.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Love in Design
Hannah is bekend van een tv-programma waarin ze huizen opnieuw inricht. Ze krijgt de opdracht een landhuis in haar geboortestadje te renoveren. Maar dan duikt Jeff op, een oude vlam van Hannah.
«
»
16:15 Breeders
Het huwelijk van Ally en Paul is in een crisis beland. Paul is geobsedeerd door wat er gebeurd is, maar weigert erover te praten. Luke wil niet meer naar school gaan. Leah en Alex hebben nieuws.
«
»
16:45 The Bold Type
Jane is dolenthousiast omdat ze haar eerste grote stuk voor Incite mag publiceren. Het nieuwe huisreglement zet het licht op groen voor Suttons romance met Richard.
«
»
17:35 Stumptown
Dex neemt het recht in eigen handen wanneer blijkt dat ze de hoofdverdachte is in een moordonderzoek. Hoffman doet zijn best om onpartijdig te blijven, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
18:30 Sydney White
Rachel is de leidster van de Kappa Phi-studentenvereniging en de nummer 1 op de 'hottie'-ranglijst van de universiteitswebsite. Haar status wordt echter bedreigd door nieuweling Sydney White.
«
»
20:25 November Man
Ex-CIA-agent Peter hoopt rust te vinden in het runnen van een Zwitsers hotel, maar niet voor lang. Wanneer een vriendin van hem vlak daarna vermoord wordt, moet Peter terug in actie schieten.
«
»
22:15 Made of Honor
Tom Bailey, een verstokte rokkenjager, komt tot het besef dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Hannah. Hij wil haar ten huwelijk vragen wanneer ze weer thuiskomt van een zakenreis in Schotland.
«
»
00:00 Bless the Harts
Tijdens Halloween brengen de Harts een bezoek aan het verlaten winkelcentrum van Greenpoint. Ze halen er herinneringen op aan de jaren 2000, maar hun plezierig onderonsje wordt verstoord door een rat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers