TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De smaaktoerist
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
06:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag gezond en lekker met Alain Indria. Alain brengt een stuk tofu op smaak met een lekkere marinade van shoyu.
«
»
06:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
07:15 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
07:40 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij gaat voor een stuk kabeljauw dat hij combineert met mosselen en venkel. Hij laat de schatten uit de zee opnieuw zwemmen in een saffraansaus.
«
»
08:25 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
08:55 Karola's Kitchen
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
09:20 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
09:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
10:20 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
11:00 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
11:45 Toasted on Wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
12:10 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
12:40 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
13:10 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
13:30 De smaaktoerist
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
14:05 De dagschotel
"Gewoon proberen", deze boodschap heeft Jan Buytaert voor ons als het gaat om zijn palingspiesjes.
«
»
14:20 Tot op de graat
Ook Johan Segers heeft zo zijn favorietjes en de zonnevis is er één van.
«
»
14:40 Pasta & risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
15:00 De gezonde goesting
Wat eten we straks? Die vraag beantwoordt healthy foodie Steffi vandaag met gezonde variaties op klassieke gerechten.
«
»
15:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jord! Zomer is grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en maïs. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
16:00 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
17:25 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt gooit vandaag alweer hoge ogen. We starten met een ijsgekoelde cocktail op ons stadsterras.
«
»
17:55 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
18:20 Lekker lang leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
18:45 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
19:05 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
19:20 De smaaktoerist
Onze smaaktoerist speelt vandaag een thuismatch. Jeroen De Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie.
«
»
19:55 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
20:15 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
20:40 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
21:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jord! Zomer is grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en maïs. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
22:00 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
22:25 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
22:45 De dagschotel
Voor Quyen is het een recept dat ze elke week klaarmaakt voor haar kinderen.
«
»
23:00 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
23:40 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny Ros staat vandaag op het Theaterplein in Antwerpen.
«
»
00:05 De dagschotel
Als de kinderen moeilijk vis eten, dan kan je de vis een schnitzeljasje aantrekken om de glibberige massa te camoufleren.
«
»
00:15 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
00:50 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
01:20 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
01:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
02:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
02:25 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
02:55 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
03:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jord! Zomer is grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en maïs. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
04:05 Karola's Kitchen
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
04:25 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
04:45 De dagschotel
Voor Quyen is het een recept dat ze elke week klaarmaakt voor haar kinderen.
«
»
04:55 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
05:35 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny Ros staat vandaag op het Theaterplein in Antwerpen.
«
»
05:55 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers