TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Men in Black II
Serleena, een buitenaards monster dat de gedaante van een topmodel heeft aangenomen, gijzelt het Men in Black-gebouw. Agent J ziet zich verplicht de hulp in te roepen van zijn oude maatje K.
«
»
14:50 The World's Deadliest Weather
Een onverwachte vulkaanuitbarsting op White Island, Nieuw-Zeeland, heeft dodelijke gevolgen. - Een zware storm teistert Perth. - Een stormjager waagt zich wel heel dicht bij een tornado.
«
»
15:45 Top Gear
Jeremy Clarkson onderwerpt de Skoda Yeti aan een grondige test, terwijl James May op het circuit een bijzondere rit aflegt in de Aerial Atom V8.
«
»
16:45 Top Gear
Jeremy, Richard en James gaan motorisch in de clinch met hun tegenhangers van de Australische 'Top Gear'. Het gaat er stevig aan toe.
«
»
17:45 Motorway Cops
De verkeerspolitie spoort bestuurders op die niet gepakt willen worden. En sommigen nemen daarbij uitzonderlijke risico's, waaronder twee mannen die vermoedelijk drugs vervoeren.
«
»
19:00 Hellfire Heroes
De brandweer rukt uit voor een gewond kind dat vastzit aan de oever van een snelstromende rivier. Een brandende vrachtwagen vol gasflessen zorgt voor een uiterst explosieve situatie.
«
»
20:00 En toen kwam ons ma binnen
Compilatieaflevering met een overzicht van de meest hilarische gênante momenten uit het tweede seizoen.
«
»
20:35 Cordon
Op Jana's kantoor wordt de sfeer grimmig: Jana en Sam willen absoluut weg. Lex vindt sporen van een ontsnappingspoging. Daardoor gaat ook het crisiscentrum in alarmfase.
«
»
21:35 Cordon
Jokke heeft het gehad met het NIIZA en vertrekt. Lex wil weten wat Lommers verbergt en breekt in in haar bureau: wat hij daar vindt over het cordon is heel erg explosief.
«
»
22:40 Chicago P.D.
Zijn geweten speelt hem parten wanneer Antonio een belangrijke drugsdealer in de val probeert te lokken. Om zijn team te beschermen besluit Voight actie te ondernemen tegen Kelton.
«
»
23:30 Chicago P.D.
Nu Kelton bijna zo goed als zeker verkozen is, kunnen Voight en zijn team niet anders meer dan hun boekje te buiten gaan om te voorkomen dat hun afdeling wordt afgeschaft.
«
»
00:25 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May reizen naar Albanië om er drie luxewagens uit te proberen. Tv-presentator Jonathan Ross is de ster in het onderdeel 'Star in a Reasonably Priced Car'.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers