TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Bumba: Bravo Babilu
De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Samen maken ze veel plezier.
«
»
06:12 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:17 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:33 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:44 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:49 Sesamstraat
Ieniemienie ziet een duif bij haar raam. Ze vraagt of de duif honger heeft.
«
»
07:05 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:10 Pip and Posy
Posy heeft een robot gemaakt.
«
»
07:17 Love Monster
Lief Monster moet de winnaar aanwijzen van oogstdag. Maar hij vind het moeilijk dat niet iedereen de prijs kan winnen.
«
»
07:25 Peppa Pig
Het is een mooie herfstdag. Mevrouw Gazelle laat de kinderen kennismaken met pozie en legt uit hoe klanken ook gedichten kunnen vormen. Samen maken ze een gedicht over regen.
«
»
07:29 Peppa Pig
Opa en oma hebben het met Peppa en George over goede manieren. Mevrouw Gazelle leert de kinderen hoe fijn het is om alsjeblieft en dank je wel te zeggen.
«
»
07:35 Kabam!
Sammy is trots dat hij alleen naar de bakker mag. Als hij ziet dat de winkel enorm druk is, durft hij alleen niet meer naar binnen. Gelukkig weet hij de situatie toch nog de goede kant op te sturen.
«
»
07:42 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:51 De magische auto
Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. Op mysterieuze wijze belanden ze in de echte grotemensenversie van de lievelingsauto.
«
»
08:01 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:10 Splat & Seymour
Tineke, een van de zusjes van Seymour heeft zichzelf bij Splat thuis uitgenodigd. Onze twee vrienden vinden het goed, zolang zij zich maar gedraagt.
«
»
08:21 Het herriehofje
Asha vraagt zich af of ze misschien verliefd is op Matteo. Maar wat is verliefd zijn eigenlijk? Asha vraagt haar grote zus Ayana om advies.
«
»
08:32 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:45 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:02 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
09:18 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Weervrouw Willemijn Hoebert weet alles over klimaatverandering. Koorkinderen Kainy en Milas bezoeken haar in de NOS-studio en nodigen haar uit om mee te doen aan de clip van Help de walvis.
«
»
09:28 Jill
Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In het programma geeft Jill ook jou alle tips en tricks om zelf aan de slag te gaan.
«
»
09:46 Kamp Koekieloekie
Jonathan besluit een therapiepraktijk te openen omdat hij ervan overtuigd is dat iedereen 'koekieloekie' is, behalve hijzelf.
«
»
10:12 Voor het blok
Tim Senders en Jasper Demolin gaan samen met beste vrienden Felix (13) en Jens (14) de strijd aan met Jeangu Macrooy en Nienke van Dijk met beste vrienden Bram (11) en Matthijs (11).
«
»
10:36 De Smerige Quiz: Het Experiment
Elbert en Rachel doen in de kelder van 'De Smerige Quiz' de gekste experimenten. Dat doen ze met hulp van proefpersonen die ze selecteren door het stellen van vreemde selectievragen.
«
»
10:58 Deadly 60
Steve gaat duiken in de haaienhoofdstad van de wereld.
«
»
11:26 Dierendetectives
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
«
»
11:52 Op de dierenambulance met
Presentator en documentairemaker Nicolaas Veul rijdt mee met de dierenambulance. Nicolaas en de vrijwilligers rijden af en aan, want het is druk.
«
»
12:07 Op de dierenambulance met
'SpangaS'- en 'GTST'-actrice Stijn Fransen rijdt mee met de dierenambulance. Stijn wordt meteen op pad gestuurd, want een gewonde egel wacht op hulp.
«
»
12:22 Op de dierenambulance met
Jessie Maya en de vrijwilligers rukken uit voor een kat die langs een drukke weg loopt. De kat lijkt sprekend op een kat die vermist is en dus heeft de melder hem gevangen. Maar is het die kat wel?
«
»
12:36 Op de dierenambulance met
Tim Senders gaat vol enthousiasme aan de slag en ontpopt zich tot een redder in nood. In het bos is een hondje gevonden en het baasje is nergens te bekennen.
«
»
12:51 De zomer van Zo - Marathon
Het leven van Zo (14) ziet er heel anders uit als haar vader corona krijgt. Haar vader ligt voor zijn herstel in een revalidatiecentrum.
«
»
14:40 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:35 Conni & Co 2: het geheim van de T-rex
Het speelterrein van Conni en haar vrienden wordt bedreigd door de bouw van een hotel. Door de vondst van een dinosaurusbot wordt de bouw gestopt, maar als het bot zoekraakt moet Conni in actie komen.
«
»
17:02 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
17:08 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
17:15 Checkpoint
Een speciale aflevering met alleen maar kijkersvragen. Kan je zelf vuurwerk maken? Kan je blijven drijven op zakken chips? En zijn blonde mensen echt dommer dan mensen met bruin haar?
«
»
17:40 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:56 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
18:20 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
18:34 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar n ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Junior Bake Off Vlaanderen
In seizoen twee verwelkomen Jeroom en juryleden Regula Ysewijn en Dominique Persoone acht nieuwe, jonge bakkers in de baktent.
«
»
20:06 Het beste van Bommetje!
Terugblik op vier seizoenen. Wie sprong het verst, gleed het snelst, balanceerde het best maar vooral: wie blobte het hoogst?
«
»
20:37 Socutera
Het Nationaal MS Fonds maakt onderzoek naar genezing van MS mogelijk, maar is er ook n voor mensen met MS.
«
»
20:39 Sommerdahl
Een projectontwikkelaar wordt dood aangetroffen in een boot en alles wijst erop dat deze moord iets te maken heeft met de bouw van een nieuwe jachthaven.
«
»
22:15 Glory Days
Bruce won n keer in zijn leven een Oscar en dat was voor zijn nummer 'Streets Of Philadelphia'. In Philadelphia beleefde hij ook zijn wereldwijde doorbraak als artiest.
«
»
23:08 Classic Albums: Soul II Soul - Back to Life
Het opmerkelijke verhaal van de groep Soul II Soul, een undergroundcollectief van dj's, die met hun eerste album ('Club Classics Volume 1' uit 1989) wereldberoemd werd.
«
»
00:05 Doodslag
Max oefent al twintig jaar het vak van ambulancier uit. Op een dag moet hij met de ambulance naar een spoedbevalling, maar een groep jongeren blokkeert de weg. Max bijt van zich af.
«
»
01:34 De Luizenmoeder
Nancy heeft last minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's. Dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal vreemde ideen op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen.
«
»
02:01 De Luizenmoeder
De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt.
«
»
02:25 De Luizenmoeder
Er is een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp doorgaan.
«
»
02:51 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:12 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:37 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:43 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:49 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op En.

Dossiers