TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
16:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
17:00 Meester
Komische serie.
«
»
17:30 Nonkel Jef
Sinds Odette bij tante Magda woont, ziet de boerderij er smerig uit en blijft de vuile was liggen. Nonkel Jef kan de rommel niet langer aanzien en wil opnieuw een vrouw in huis.
«
»
18:00 Nonkel Jef
De jonge pastoor Cyriel Gregorius geeft de koorleden de opdracht om gospels te zingen. Zij zien dat niet zitten en haken af. De priester laat zich niet ontmoedigen en roept de hulp in van Nonkel Jef.
«
»
18:25 Nonkel Jef
Bruno wil de boerderij poetsen, maar de stofzuiger is stuk. Het toeval wil dat er in het dorp een zeepkistenrace georganiseerd wordt met een stofzuiger als hoofdprijs.
«
»
18:50 Nonkel Jef
Een groepje schoolkinderen brengt een bezoek aan de boerderij van Nonkel Jef. Wanneer het jonge geweld vertrokken is, vindt Bruno op het erf een muntstuk.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Nonkel Jef vervangt zijn oude stier voor een jonger exemplaar wanneer blijkt dat er veel geld wordt gegeven voor stierenzaad. Hij laat Eduard meteen een staal nemen voor onderzoek.
«
»
19:50 Golden Girls
Sophia denkt dat haar vriend Rocco, die beweert een gepensioneerde gangster te zijn, een bank heeft overvallen om indruk op haar te maken.
«
»
20:15 Golden Girls
Rose moedigt haar gepensioneerde vriend aan wat actiever te zijn, maar wanneer hij haar vraagt om mee de wereld rond te zeilen, heeft ze haar bedenkingen.
«
»
20:40 Golden Girls
Dorothy's zoon Michael is verloofd met een zwarte vrouw die twee keer zo oud is als hij.
«
»
21:05 Golden Girls
Rose wordt geconfronteerd met een TV-presentator die zelfmoord wil plegen omdat hij ontslagen is.
«
»
21:30 Golden Girls
Op Moederdag halen de dames, die allemaal zelf moeder zijn, herinneringen op aan vroegere vieringen van deze dag.
«
»
22:00 De Pfaffs
Er zijn 280 mensen voor het verjaardagsfeest van Jean-Marie uitgenodigd en er is een enorme feesttent in de tuin gezet. Op het feest zelf krijgt Jean-Marie de ene verrassing na de andere.
«
»
22:35 M*A*S*H
Wanneer kolonel Henry Blake naar Tokio wordt overgeplaatst en Frank het kamp militaire discipline begint op te leggen, doen de chirurgen er alles aan om Henry terug te krijgen.
«
»
23:00 M*A*S*H
Hawkeye onderzoekt een aantal kleine diefstallen in het kamp.
«
»
23:25 Wat Nu Weer?
Georges verzorgt Julien na zijn gevecht met Fran. Ben is Kitties vader gaan opzoeken zonder resultaat. Dat maakt Kittie boos. Kittie wordt alsnog toegelaten op de danscursus.
«
»
00:00 Wat Nu Weer?
Deedee wordt opgepakt door de politie voor het vernielen van Bens moto. Paulien is helemaal ontdaan door Deedees opsluiting.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers