TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Ik vertrek
In een oude watermolen in het plaatsje Blot l'Église moet een chambres d'hôtes met wellness gerealiseerd worden. De vijftigers Bob Mud en zijn vrouw Jos gaan met veel moed aan de slag.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Ik vertrek
Hoewel yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens verknocht zijn aan Haarlem, trekken ze naar Esquéhéries in Noord-Frankrijk om te onthaasten.
«
»
13:25 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
14:15 Blind getrouwd Nederland
Voor Thierry en Sanne zit de huwelijksreis erop. Ze vliegen naar huis om daar te starten met een nieuwe fase van het experiment: samenwonen.
«
»
15:00 RuPaul's Drag Race
In deze zenuwslopende aflevering strijden de vier overgebleven queens voor een plekje in de finale. De meiden zullen alles uit de kast moeten halen voor de allerlaatste opdracht van dit seizoen.
«
»
15:45 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay reist naar het adembenemende bergdorpje Gaucin. Hoewel restaurant La Granada Divino er nog maar acht weken open is, verkeert de zaak nu al in grote problemen.
«
»
16:40 Getekend voor het leven
In de eerste aflevering ontmoeten we Florence. Na een slechte jeugd maakt hij slechte keuzes en liet hij onder meer zijn gezicht vol tatoeages zetten.
«
»
17:25 Help, Mijn Man Is een Klusser
Jennifer roept de hulp in voor haar moeder, Brigit, uit het Twentse Hengelo. Jennifer ziet haar moeder samen met stiefvader Erik oud worden in een bouwval en kan het niet langer aanzien.
«
»
18:45 Expeditie Gooris
De reis start in München waar Kelly haar jeugd doorbracht terwijl haar vader Jean-Marie Pfaff er als keeper furore maakte. Het gezin beleeft heel wat grappige situaties, maar ook ontroerende momenten.
«
»
19:40 De Meilandjes zonder Centen
De familie moet flink aan de bak want er moet geklust worden bij een goed doel in Uithoorn. Ondertussen gaat er voor Erica een langgekoesterde wens in vervulling.
«
»
20:25 Captain America: Civil War
De politiek wil de Avengers aan banden leggen. Terwijl Iron Man de nieuwe wet steunt, wil Captain America er niets van weten. Het komt tot een breuk tussen de Avengers, die uitmondt in een oorlog.
«
»
23:00 Vertical Limit
Na een lawine komt alpiniste Annie Garrett vast te zitten op de beruchte K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Haar broer, natuurfotograaf Peter Garrett, zet een reddingsmissie op het getouw.
«
»
01:10 Party Island: Summer in Zante
Realityreeks.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers