TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Beatrice is klaar voor het bal. Maya maakt echter per ongeluk de vleugels van Beatrice nat zodat ze niet meer kan vliegen. Het poeder dat op haar vleugels zit is weg.
«
»
06:05 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:15 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:25 Arthur & De Minimoys
Het laatste beetje gamoelkwijl is gemorst dus trekken Arthur en de Minimoys snel naar het hol van de gamoel om de voorraad aan te vullen.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Door een list kan Malthazard de handen van Arthur insmeren met een zalf waardoor het zwaard hem niet meer herkent. Kan Arthur een manier vinden zodat het zwaard hem weer herkent?
«
»
07:10 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
07:25 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 5 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:50 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 6 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
08:10 Lenderd
Magazine.
«
»
08:15 Iedereen K3
Triatleet Marc Herremans leert de K3'tjes alles over doorzettingsvermogen. Klaasje traint haar spieren met een echte krachttraining en Hanne gaat aan de slag met een lekkere brooddoos.
«
»
08:35 Skilz
'Miss QueenyPOP', de plaatselijke missverkiezing voor tieners is volop aan de gang wanneer plots Merel Beks haar opwachting maakt backstage. Ze is Kamiel gevolgd.
«
»
08:50 Skilz
Quinten vindt op het net artikels over geldtransacties die plaatsvinden op het lokale vliegveld. Het zou gaan over een illegale handel in vals geld die de politie maar niet kan onderscheppen.
«
»
09:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Op weg naar Vleugeldames Eiland trekt Snotvlerk het leiderschap van Hikkie in twijfel. Op een ander eiland bloeit een onverwachte romance op.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Melanie ziet de nieuwe vriendin van Rik niet zitten. Valerie laat zich door een stationsromannetje inspireren tijdens haar zoektocht naar een man.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 L.A.'s Finest
Temidden van de chaos van een onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor de familie van Jen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 BBQ Street
BBQ, grill en outdoor cooking programma gepresenteerd door grillmaster Peter De Clercq waarin hij laat zien hoe jij thuis ook de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
14:15 Huis Gemaakt
De koppels moeten nog één grote hindernis overwinnen om te kunnen starten aan de finaleweek. In het deadline-weekend worden in de panden drie nieuwe keukens geleverd en kan de afwerking beginnen.
«
»
15:30 Cougar Town
Jules probeert Travis uit het hoofd te praten om haar huwelijksfotograaf te zijn. Bobby ontdekt dat zijn nieuwe vriendin nog met iemand anders samen is.
«
»
15:50 Cougar Town
Ellie krijgt haar boosaardige moeder over de vloer. Grayson probeert Laurie te helpen met haar cakejeszaak.
«
»
16:15 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
16:55 World Championship 2022 magazine
Voetbalmagazine met een voorbeschouwing op de kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels voor het WK in Qatar.
«
»
17:25 Lego Masters USA
Voor de volgende opdracht moeten de duo's een gebouw creëren dat bestand is tegen een aardbeving. Het duo van wie de creatie de hoogste 'brickster scale' bereikt, wint de uitdaging.
«
»
18:20 Patrouille Linkeroever
We maken kennis met commissaris Johannes Geubels en zijn team: de eigenwijze Pol, de gepassioneerde Bruce, de charmante Saskia, de inactieve Lilian en de getraumatiseerde Dave.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Jeanne is in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid.
«
»
20:30 De Tien Om Te Zien
In 'Tien om te zien' zongen Vlaamse en internationale artiesten over de meest uiteenlopende thema's. Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de tien memorabelste liefdesverklaringen.
«
»
21:30 13 Geboden
Iedereen begint mekaar te wantrouwen. Mozes kan de politie telkens een stap voor zijn als hij over dezelfde informatie beschikt als zij. Wat, of beter nog 'wie', zien ze over het hoofd?
«
»
22:40 Alloo bij
Luk Alloo gunt de kijkers een unieke blik in het leven van enkele BV's. Vandaag neemt hij Jens Dendoncker mee op een nostalgische tocht doorheen zijn verleden.
«
»
23:55 L.A.'s Finest
Nadat ze de familie van Jen de waarheid heeft verteld over het overlijden van Jen, krijgt Syd plots hulp uit onverwachte hoek. McKenna en Patrick staan voor een moeilijke beslissing.
«
»
00:50 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen twee paaldansinstructrices die ervan beschuldigd worden te stelen van hun rijke klanten. Karp en Hanna vertegenwoordigen een dertienjarige jongen.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers