TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Eat Well for Less
James en Rianna Drew uit Hampshire hebben twee kinderen, Tallulah-Belle (3) en Penelope (1). Tallulah-Belle lijdt aan een chronische longziekte.
«
»
13:45 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
14:30 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
15:05 Your Home Made Perfect
Victoria en Raheel kochten zes jaar geleden een imposant huis met vier slaapkamers in Milton Keynes. Na jaren van proberen om de ruimtes optimaal te benutten, zijn ze stilaan de wanhoop nabij.
«
»
16:15 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
16:45 US Kitchen Nightmares
Gordon brengt een bezoek aan het Italiaanse restaurant Bella Luna in Easton, Pennsylvania. Ondanks de inzet en goede intenties van eigenares Rosaria boekt de zaak geen succes.
«
»
17:30 De Meilandjes zonder Centen
De familie gaat aan de slag met het inrichten van hun nieuwe woning en krijgt te horen welk bedrag zij per week te besteden hebben.
«
»
18:25 Steenrijk, Straatarm
Deze keer ruilen Marco en Maureen van Eijkelenborg, die in het Spaanse Pulgenico wonen, met de familie Spaanbroek uit Zoetermeer.
«
»
19:15 Ontvoerd
Valentino, de achtjarige zoon van Shamaney, zit al vijf jaar in Nigeria. Daar werd hij naartoe ontvoerd door zijn vader. Die voedt zijn zoontje echter niet zelf op, maar laat dat over aan zijn zussen.
«
»
20:10 Obese NL
Ron was ooit een sportieve wedstrijdzwemmer, maar daar blijft nu nog maar weinig van over. Als hij zijn twee dochters wil zien opgroeien, zal hij nu meteen zijn extreme overgewicht moeten aanpakken.
«
»
21:00 Villa Zuid-Afrika
Steven tovert alweer een nieuwe verrassing uit zijn mouw. Niemand minder dan zanger Christoff, al jarenlang één van de boezemvrienden van Kathleen, brengt haar een bezoekje.
«
»
22:05 Achter de sterren
Nu Botanic Sanctuary Antwerp bijna volledig afgewerkt is, wordt er een proefslaap georganiseerd. Chef Gert De Mangeleer en maître-sommelier Joachim Boudens organiseren vanavond een testservice.
«
»
23:00 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
We zijn bij de eerste rijles van de zeventienjarige Charlotte en maken kennis met haar zus Anne-Marije van negentien die al chauffeuse is. Amy vertelt hoe ze haar mannetje staat in dit mannenberoep.
«
»
23:55 Ambulance
Het is winter en op de ambulancedienst heerst een ongeziene drukte. Operator Joe ontvangt een oproep van een man die ermee dreigt om een handgranaat te gebruiken.
«
»
01:00 US Kitchen Nightmares
Gordon brengt een bezoek aan het Italiaanse restaurant Bella Luna in Easton, Pennsylvania. Ondanks de inzet en goede intenties van eigenares Rosaria boekt de zaak geen succes.
«
»
01:50 Tommy Teleshopping
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers