TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Blues Brothers 2000
Wanneer Elwood Blues na een jarenlange celstraf vrijgelaten wordt, ontdekt hij dat er veel is veranderd in de buitenwereld. Ondanks alles besluit hij The Blues Brothers Band nieuw leven in te blazen.
«
»
15:15 M*A*S*H
Hoewel cosmetische ingrepen niet toegelaten zijn binnen het leger, stemmen Hawkey en Trapper ermee in om een neusoperatie uit te voeren bij soldaat Baker.
«
»
15:40 Chicago P.D.
Atwater gaat undercover om het hoofd van een criminele organisatie op te pakken. Maar hij raakt zo verstrengeld in een situatie dat zowel zijn loyaliteit als zijn geweten op de proef gesteld worden.
«
»
16:35 Chicago P.D.
Burgess en Upton gaan undercover bij een criminele bende die handelt in vuurwapens. Hun onderzoek loopt echter mis. Ondertussen ontdekt Burgess iets over de relatie tussen Upton en Ruzek.
«
»
17:25 Top Gear
Jeremy, James en Richard krijgen elk een budget van 3.000 pond om op een veiling een oldtimer te kopen van voor het jaar 1982. Hierna rijden ze naar Mallorca om deel te nemen aan een Time Trial Rally.
«
»
18:25 Top Gear
Jeremy en James doen een poging om samen een advertentie te maken voor Volkswagen zonder elkaar de haren uit het hoofd te trekken. Richard test de Vauxhall VXR8 Bathurst Edition.
«
»
19:35 De bunker
Het team doet onderzoek naar Peaceful Minds, een organisatie voor mindfulness, die volgens Rob een dekmantel is voor de sekte van Milner. Toch vindt ook Rob geen concrete bewijzen.
«
»
20:35 On Her Majesty's Secret Service
James Bond beleeft een avontuurtje met de mysterieuze Tracy. Via haar vader, gangster Draco, verkrijgt 007 informatie over de plannen van Spectre en zijn aartsvijand Blofeld.
«
»
23:15 Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos
De laatste halte van Jason Fox is Peru. Aan de voet van de Andes bezoekt hij Cocaine Valley, waar elk jaar honderden tonnen van de drug worden geproduceerd.
«
»
00:15 What We Do in the Shadows
De vampieren gaan naar hun eerste menselijke Super Bowl-feest. Guillermo's zoektocht naar maagden legt een dodelijke dreiging bloot.
«
»
00:45 What We Do in the Shadows
De huisgenoten vrezen dat ze elektronisch zijn vervloekt. Guillermo probeert een dodelijke dreiging voor zijn meesters af te wenden.
«
»
01:10 Body Cam Cops
In tegenstelling tot het arresteren van criminelen, moordenaars en gewetenloze individuen is het aanhouden van een collega niet iets waar agenten dagelijks mee geconfronteerd worden, maar het gebeurt.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers