
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:05 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:30 | Soep! |
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
06:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»
07:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
07:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
08:00 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
08:25 | De Sterrenkaart - Nederland |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
09:00 | Het weekmenu |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
09:45 | Tot op de graat |
Ook Johan Segers heeft zo zijn favorietjes en de zonnevis is er één van.
«
»
10:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
10:35 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Voor Johan Segers is er niets aan een varken dat je niet kan opeten en van die boodschap wil hij ook de kijker overtuigen. Op zijn menu van vandaag staat er een stoofpotje van varkenskop.
«
»
11:00 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
11:40 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
12:10 | Urban Barbecue |
Chef Bart Desmidt gooit vandaag alweer hoge ogen. We starten met een ijsgekoelde cocktail op ons stadsterras.
«
»
12:40 | Tot op de graat |
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
12:55 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:20 | Op hete kolen |
Vandaag belooft een leuke dag te worden, want het vaste barbecueteam van chef Michaël Vrijmoed komt op bezoek.
«
»
13:50 | De sterrenkaart |
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
14:25 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi.
«
»
15:00 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
15:20 | Soep! |
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
15:40 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
16:00 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
16:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:30 | Vlaanderen kookt |
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip à la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
17:50 | Op de rooster |
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Met mininster Ingrid Lieten gaat hij aan de slag met kippenvleugetjes, konijn, ree en eend.
«
»
18:20 | Tot op de graat |
Johan Segers werkt met een gevaarlijk visje uit de Noordzee, de pieterman.
«
»
18:40 | Puur oosters: Japans |
In deze aflevering maakt chef Ivan Verhelle twee noedelgerechten klaar die allebei erg sober, maar heel typisch zijn voor de Japanse keuken.
«
»
18:55 | BBQ vanavond?! |
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
19:15 | Peppe's Sicilië |
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
19:35 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
20:20 | Panklaar |
Vandaag: Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
20:40 | Het weekmenu |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
21:20 | Urban Barbecue |
Chef Bart Desmidt gooit vandaag alweer hoge ogen. We starten met een ijsgekoelde cocktail op ons stadsterras.
«
»
21:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:45 | BBQ vanavond?! |
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
23:00 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
23:40 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:05 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
00:25 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
01:10 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
01:45 | BBQ vanavond?! |
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
02:00 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
02:45 | Het weekmenu |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
03:25 | Urban Barbecue |
Chef Bart Desmidt gooit vandaag alweer hoge ogen. We starten met een ijsgekoelde cocktail op ons stadsterras.
«
»
03:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:40 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
05:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:40 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»