TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:18 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
06:49 Lazarus
Acteur, schrijver en docent Abbie Chalgoum kwam als peuter naar Nederland, maar blijft zoeken naar zijn thuis. In het orthodox-islamitische gezin was zijn vader een tiran.
«
»
07:22 Zin in morgen
Wat is belangrijk in je leven en hoe geef je dat vorm? Hoe ga je om met tegenslag en waaruit put je kracht? We mogen (binnen)kijken op een 'heilige plek' van/met creatieve denkers.
«
»
07:54 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
08:21 De Verwondering
Linda de Roos werkt als verpleegkundige op de Intensive Care (IC) van diverse ziekenhuizen. Ze is zich extra bewust van wat voor haar essentieel is: leven in het nu.
«
»
08:51 Ik mis je
Veertien dagen na het overlijden van haar man Wiebe krijgt Hanny de Boer een hondje, Sam. Een grote troost voor Hanny, want zo komt ze nooit thuis in een leeg huis.
«
»
09:14 EO Life
Zanger en schrijver Bastiaan Ragas, zelf niet gelovig, schreef een boek over de Bijbel en verbaasde met zijn opvallend brede kennis.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Het oudste religieuze leven boven de rivieren is te vinden in Egmond. Al 1100 jaar wordt er gebeden en gewerkt in het spoor van Adelbert. Dat is begonnen op een akker, niet ver van de duinen.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: Pastoor Eric Fennis.
«
»
11:05 Songs of Praise
Engelse traditionele hymnes en moderne kerkliederen worden afgewisseld met persoonlijke geloofsverhalen.
«
»
11:40 EO Life
Tim Schouten, bekend als co-presentator van EO's Checkpoint, heeft als theatermaker een kindervoorstelling gemaakt over homoseksualiteit. Drie jaar geleden overleed zangeres Kinga BŠn.
«
»
12:25 Wilde Ganzen
In het straatarme HaÔti is kleinschalige landbouw een belangrijke bron van inkomsten. Het is hard werken en de omstandigheden zijn zwaar. Een groep jongeren wil vooruit en komt met een plan.
«
»
12:32 De Geknipte Gast
Na het winnen van de Gouden Televizier-Ring had Robert ten Brink eindelijk het gevoel dat hij erbij hoorde en zich had ontworsteld aan zijn jongere jaren in de Slotervaartbuurt in Amsterdam.
«
»
12:51 BinnensteBuiten
Als Koen en Isabella nog maar net verkering hebben, komt er een unieke kans voorbij: samen een pandje verbouwen en huren midden in de Jordaan.
«
»
13:19 Frysl‚n DOK
Dorpsbewoners verenigen zich om het voor eigen bewoners weer mogelijk te maken een fatsoenlijk huis te vinden in de eigen regio. Wat moet daarbij de rol zijn van woningcorporaties en lokaal bestuur?
«
»
13:56 Hier zijn de Van Rossems
In april 2022 bezochten de Van Rossems Zierikzee. Het bleek de laatste aflevering waarin Sis, Maarten en Vincent samen een stad bezochten. Sis is op 4 mei onverwacht overleden.
«
»
14:36 Nu te Zien!
Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks bekijkt in het Groninger Museum het werk van de jonge maar veelbelovende Franse kunstenaar JR, die met zijn foto's de openbare ruimte overneemt.
«
»
14:49 Walk with Me
De boeddhistische leermeester Thich NhŠt Hanh werd ooit uit Vietnam verbannen en trok naar het Westen. De spiritueel leider woont in Plum Village, een leefgemeenschap in Zuid-Frankrijk.
«
»
16:22 De Nieuwe Buur
We volgen Sultan Kochai. Hij is gevlucht uit Afghanistan en woont en werkt nu in Ljubljana. Op een dag brengt zijn vriendin Mojca een hond mee naar huis. Rijmt dit met zijn islamitische geloof?
«
»
16:48 Socutera
Dit keer: Prins Bernhard Cultuurfonds en SOS Kinderdorpen.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:06 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:13 Jacobine op 2
Honderden zendingskinderen groeiden op in Nederland, terwijl hun ouders het evangelie verkondigden aan de andere kant van de wereld.
«
»
17:49 Kruispunt
Mark Rutte wordt deze maand waarschijnlijk voor de vierde keer als premier beŽdigd. In de talloze analyses over hem is weinig aandacht voor het feit dat Rutte zegt gelovig te zijn.
«
»
18:23 Barok in Paramaribo
Arturo den Hartog en Lucretia Starke studeren Klassieke Zang aan het Koninklijk Conservatium in Den Haag. Met Holland Baroque reizen ze naar Suriname om met kinderen muziek te maken.
«
»
18:59 Nu te Zien!
Directeur van De Fundatie Ralph Keuning reist in het Cobra Museum in Amstelveen door de Marokkaanse kunstwereld vanaf de onafhankelijkheid in 1956 tot nu.
«
»
19:15 Nieuw Licht - Het Rijksmuseum en de slavernij
Voor het eerst in zijn geschiedenis richt het museum de focus op slavernij in de koloniale periode in zowel BraziliŽ, Suriname en het CaraÔbisch gebied, als in Zuid-Afrika en AziŽ.
«
»
20:21 College Tour
In een tijd van hysterisch hoge prijzen aan de pomp en grote problemen door de oorlog in OekraÔne en klimaatverandering, bouwt Lex Hoefsloot (31) aan een toekomst zonder fossiele brandstoffen.
«
»
21:07 Danny's wereld
Danny Ghosen gaat op zoek naar waar het wringt in de maatschappij. Hij onderzoekt spanningen en problemen en ontmoet mensen die vaak onzichtbaar zijn.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Pointer
Al maanden worden we bestookt door flitsende gokreclames. Aanbieders als Toto, Betcity en Kansino mogen sinds kort online gokken aanbieden, zoals roulette op je telefoon.
«
»
22:42 De publieke tribune
Snel geld, status en erbij willen horen verleidt jongeren tot criminaliteit. Ruim een derde van de veroordeelde jongeren gaat binnen twee jaar weer de fout in en dat aantal neemt toe.
«
»
23:40 The Investigation
In het onderzoek naar de dood van journaliste Kim Wall vallen de puzzelstukjes langzaam op hun plaats, maar doorslaggevend bewijs is nog altijd niet gevonden.
«
»
00:31 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:08 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
02:03 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers