TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Parks & Recreation
Leslie organiseert een kampeertripje om te brainstormen over nieuwe ideeën. Chris keert terug naar Pawnee als tijdelijke stadsmanager en dat brengt Ann nog meer in verwarring.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Brimming with Love
Journaliste Allie ontmoet barista Sam die in zijn koffiezaak altijd probeert om een goede liefdesmatch voor zijn klanten te vinden. Zal Sam ook voor Allie een perfecte match kunnen vinden?
«
»
15:55 Proven Innocent
Het komt tot een confrontatie tussen Madeline en Bellows. Easy neemt ondertussen de verdediging op zich van immigrant Hector Costa, die veroordeeld werd voor moord.
«
»
16:45 Proven Innocent
Het team moet samenwerken om de moord op Rosemary voor eens voor altijd uit te klaren.
«
»
17:45 Timeless
In het jaar 1882 voorkomt Flynn dat Jesse James wordt gedood zodat deze zijn partner in crime kan worden. Lucy, Wyatt en Rufus schakelen vervolgens de hulp in van de Lone Ranger.
«
»
18:40 Charlie's Angels: Full Throttle
Detectives Natalie, Dylan en Alex worden op pad gestuurd nadat de database van de getuigenbescherming werd gekraakt. Vijf mensen van de lijst werden al vermoord.
«
»
20:30 Deadpool
Wade Wilson is een geheim agent die vuile klusjes opknapt voor geld. Wanneer hij terminaal ziek blijkt te zijn, neemt hij deel aan een dubieus experiment, dat hem verandert in de antiheld Deadpool.
«
»
22:25 The Last Kingdom
De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook Uhtred kijkt vooruit. Na zijn eigen geluk te hebben opgeofferd, wacht hem een onverwachte missie.
«
»
23:30 Timeless
In het jaar 1882 voorkomt Flynn dat Jesse James wordt gedood zodat deze zijn partner in crime kan worden. Lucy, Wyatt en Rufus schakelen vervolgens de hulp in van de Lone Ranger.
«
»
00:20 Fosse/Verdon
1966. De film 'Sweet Charity', geregisseerd door Bob Fosse en gebaseerd op de succesvolle Broadwaymusical met diens echtgenote Gwen Verdon, staat op het punt te worden uitgebracht.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers