TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:49 Angelina Ballerina
De ouders van Angelina zitten op dansles maar ze lijken niet echt het danstalent van hun dochter te hebben. Gelukkig weet die wel een oplossing.
«
»
06:03 Bing
Bing speelt met een nieuwe, oranje ballon, maar als hij er iets te enthousiast mee stuitert, ploft de ballon. Bing is heel verdrietig als hij zijn nieuwe speelgoed kwijt is.
«
»
06:10 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:15 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:30 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:41 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:46 Ernest & Celestine
Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.
«
»
06:59 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:04 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.
«
»
07:11 Pip and Posy
Posy haalt Pip over om voorgoed van speelgoed te ruilen, maar ze krijgt al snel spijt.
«
»
07:18 Love Monster
Lief Monster moet een cadeautje hebben voor Impulsief Hondje, maar hij kan eigenlijk niet kiezen.
«
»
07:25 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden komen vroeg naar de klas om samen te ontbijten. Bij de ontbijtclub leren ze hoe je energie van eten krijgt en hebben ze het over hun lievelingsontbijt.
«
»
07:30 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zijn in de klas, waar vandaag een speciale gast komt: meneer Pomfrito.
«
»
07:35 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:43 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:52 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:02 Splat & Seymour
Er wordt een trikatlon gehouden en Splat wil graag meedoen. Helaas is hij hees en vreest hij dat hij snel uitgeschakeld zal worden. Gelukkig heeft Seymour een idee: hij zal de stem van Splat zijn.
«
»
08:16 Het herriehofje
Meneer Wolf komt in Het herriehofje wonen. Hiba en Matteo willen de nieuwe bewoner verwelkomen, maar Meneer Wolf is liever alleen. Hiba probeert het uit: alleen zijn. Maar dat is nog best lastig.
«
»
08:27 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:43 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:01 Sing Song
De zestienjarige Jasmine wordt uitgenodigd voor een zangwedstrijd in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland.
«
»
10:32 Hoofdzaken
Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.
«
»
10:47 Van Vader naar Moeder
Huub (11) was nog maar twee jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen, hij kan zich er dan ook niets meer van herinneren. Gelukkig kan hij zijn gedachten verzetten tijdens freerunning.
«
»
10:59 ZappDoc: Nog één week
River (10) woont samen met zijn moeder en broertje op een camping. Door de overstromingen in Valkenburg kunnen zij tijdelijk niet meer thuis wonen.
«
»
11:14 Freeks wilde wereld
In Zuid-Afrika gaat Freek op bezoek bij een babyneushoorn in een opvangcentrum voor bedreigde diersoorten. Als hij dit weesje gevoerd en vermaakt heeft, ziet hij ook volwassen witte neushoorns.
«
»
11:25 Freeks wilde wereld
Freek Vonk is op Borneo, de enige plek op aarde waar neusapen leven. Hij checkt of deze apen inderdaad op Nederlanders lijken. Ook vindt hij de pluizige nimfen van een cicade en een vleesetende plant.
«
»
11:35 Freeks wilde wereld
Freek is een Sumatraanse tijger op het spoor die zijn territorium afbakent met een opvallend lekker geurtje. Op het eiland Sumatra, waarnaar de tijger vernoemd is, laat hij ook een mangroveslang zien.
«
»
11:46 Freeks wilde wereld
Freek bevindt zich op het Indonesische deel van Borneo waar hij overdag aapjes gaat kijken en 's nachts op zoek gaat naar krokodillen. Ook laat hij zich flink beetnemen door een bloedzuiger.
«
»
11:57 Freeks wilde wereld
Freek Vonk gaat in Borneo op zoek naar het symbool van de jungle. Hij heeft succes; hij komt oog in oog te staan met de mensaap.
«
»
12:07 Bad nature
Marv de mandril roept zichzelf uit tot de grootste eter die er bestaat. Om te bewijzen dat hij het mis heeft, reist onze eigen eetlustige reporter Monty rond de wereld.
«
»
12:13 Steken en prikken
Deze keer neemt de waterschorpioen Emma of Jurre te grazen.
«
»
12:26 Hoodvlogs
Casper legt aan Donnie uit hoe hij van zijn verlies zijn winst kan maken. Met een echte videoclip en een lied tot gevolg. Fay heeft een romantische verrassing voor de jarige Alwin.
«
»
12:42 Flexe gasten 2
De break-up tussen de Flexe gasten is een feit. Oscar trekt steeds meer op met zijn nieuwe vrienden Benji en Tobias.
«
»
12:56 First Day
De eerste schooldag is aangebroken voor Hannah, een twaalfjarig transgendermeisje. Ze staat stijf van de zenuwen en ziet op tegen de ontmoeting met haar klasgenoten.
«
»
13:20 First Day
Hannah heeft het moeilijk met haar geheim en is bang dat Isabella haar zal verraden.
«
»
13:42 First Day
Hannah is down vanwege de post over haar transgender zijn en wil niet naar school.
«
»
14:04 First Day
De kinderen gaan op schoolkamp. Hannah blijkt tot haar verbazing niet de enige te zijn die opziet tegen de trip.
«
»
14:26 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
14:41 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:31 Tomboy
Een tienjarig meisje dat net naar Parijs verhuisd is, wordt door de buurtkinderen aanzien voor een jongen en besluit dit spel mee te spelen.
«
»
16:47 Topdoks
Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes.
«
»
17:12 Hallo, ik heb kanker
Kelsie neemt afscheid van groep 8 en Marleen ziet tussen de chemokuren door toch nog even haar vriendinnen. Olivier maakt rapper Pjotr in met een potje gamen tijdens een mooi gesprek.
«
»
17:42 Enkeltje Verweggistan
Jamie (9) verhuist met zijn ouders van Friesland naar de Algarve in het zonnige Portugal. Hij spreekt nog geen woord Portugees en heeft eigenlijk wel zin in het avontuur en het lekkere weer.
«
»
18:08 Welkom bij de Romeinen
De gasten zijn o.a. Hans Kesting en Arjan Ederveen als Spartacus en Crassus. De stoere gladiator Spartacus praat met Dorine over armoede en rijkdom in het Romeinse Rijk. Wat doet een braakslaaf?
«
»
18:34 Taarten van Abel
Sam heeft haar vriendin Merel tijdens schoolreisje 'afgestoten'. Dit deed ze om te voorkomen dat ze alleen maar dingen met haar ging doen. Merel is nu verdrietig en boos en Sam heeft spijt.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Mariam (11) is uit Syrië gevlucht en vindt het moeilijk om te zeggen waar ze vandaan komt. Moet ze zich schamen voor haar afkomst en daar niets over zeggen of juist wel?
«
»
19:44 3 op Reis
Nederland is één van de minst beboste landen van Europa. En die bossen moeten we ook nog eens met 17 miljoen mensen delen. Kun je in onze kleine stukjes bos de wildernis nog wel opzoeken?
«
»
20:18 Boerderij van Dorst
Hans Klok en Eva Crutzen helpen Raven met het klaarmaken van het land, het opnieuw opzetten van de dome en het kopen van paardenmest.
«
»
21:03 Jos
Op de braderie van zijn vrijwilligerswerk zet Jos zich met de nodige moeite in voor de leefomstandigheden van Kop, die in de Thaise gevangenis zit.
«
»
21:36 Tropenjaren
Rosa en Jelle gaan uit eten met een jeugdvriendin van Rosa, die er nog altijd jaloersmakend jong uitziet. Rosa overweegt vervolgens botox om haar tv-carrière op de rit te houden.
«
»
22:09 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
22:47 Joardy Season
Hannah neemt het heft in eigen handen en verplaatst de comateuze Harco met de hulp van bewaker Lexxxus terug naar zijn normale afdeling.
«
»
23:22 Louis Theroux: Forensic Mental Health
Louis Theroux brengt tijd door met patiënten die proberen in het reine te komen met hun misdaden. Hij praat ook met enkele klinische psychologen die de patiënten moeten klaarstomen voor herintegratie.
«
»
00:30 Prime time
In een wereld waarin er ontzettend veel kunst wordt gemaakt en te weinig kunst wordt gezien, kun je nu kijken naar deze dcoumentaire. Hierin worden drie kunstenaars gevolgd die hun eerste televisie-kunstwerk ooit gaan maken.
«
»
01:27 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:30 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:33 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:53 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
04:48 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Beer Bo
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:37 Olly the Little White Van
Ivan heeft de hik en Olly en Bazza helpen hem er vanaf te komen.
«
»
05:42 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:49 Angelina Ballerina
Angelina en haar vrienden moeten een poster maken voor de open dag van Camembert Academie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers