TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:05 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:15 Arthur & De Minimoys
Arthur, Selenia en Betameche redden een megablino uit de handen van de Seides. Ze moeten het dier beschermen, zodat hij zijn reis naar het Bos van het Lot kan voltooien.
«
»
06:35 Arthur & De Minimoys
Wanneer koning Sifrat een allergische reactie heeft, moet Gwidalia met Arthur, Selenia en Betameche op missie om een tegengif te vinden.
«
»
07:00 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
07:20 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 23 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:45 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 24 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
08:05 Lenderd
Magazine.
«
»
08:10 Iedereen K3
De Nederlandse rapper Gers Pardoel leert Marthe, Klaasje en Hanne rappen. Marthe maakt een hippe K3-pet en Hanne gaat aan de slag met een brooddoos.
«
»
08:30 Skilz
De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat wil zeggen dat onze vrienden van SKILZ weer voor een nieuw schooljaar staan. Sofie, Lara, Quinten en Kamiel zijn populairder dan ooit.
«
»
08:45 Skilz
Mevrouw Impens plan om haar ontslag in te dienen heeft onze vrienden van SKILZ aan het denken gezet. Het kan toch niet dat een simpele leraar wiskunde als Hendrik Wiels plots gepromoveerd wordt.
«
»
09:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Een schets in een oud dagboek leidt Hikkie en Vissenpoot terug naar Vanaheim, waar ze Dagur helpen zoeken naar zijn lang vermiste vader, Oswald de Vriendelijke.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Cesar vreest voor zijn leven omdat hij de kroongetuige is van een bankoverval. Hij wil onderduiken bij Slisse, maar voor Melanie is dat uitgesloten.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 L.A.'s Finest
Nu de Koreatown-moordenaar achter slot en grendel zit, krijgt het team een nieuwe zaak voorgeschoteld. Een student werd dood aangetroffen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 BBQ Street
Grillmaster Peter De Clercq laat zien hoe jij thuis ook de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
14:15 Huis Gemaakt
De drie koppels leveren deze week een ware uitputtingsslag in de badkamer. Elektriciteit, leidingen, afvoeren, tegels: alles komt samen en dat doet de emmertjes overlopen.
«
»
15:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:40 Liefde voor Sterren tegen de Muziek op
Met: De echte Kate Ryan met haar lookalike 'Ella Ella' Leyers, Stan Van Samang met zijn lhit 'Een Ster' en De Romeo's wagen zich aan 'Happy' van Pharell Williams.
«
»
16:45 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
17:20 Lego Masters USA
Voor de eerste opdracht van dit nieuwe seizoen moeten de duo's aan de slag om een praalwagen te maken die vervolgens deel zal uitmaken van de allereerste LEGO Day Parade.
«
»
18:20 De kotmadam
Een onbekende laat bloemen afgeven. Het is onduidelijk voor wie het boeket bestemd is. Jef zou die avond graag naar een snookermatch gaan, maar vreest dat Jeanne daar niet gelukkig mee zal zijn.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Boer zkt vrouw
Na boer Garry en zijn uitverkorene Els, is het nu de beurt aan William en Amber om enkele dagen van elkaar te genieten in een romantische setting. Een ideale kans om naar elkaar toe te groeien.
«
»
21:05 13 Geboden
Vicky komt in een lastig parket te zitten. Peters dochter Sara wordt met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een overdosis.
«
»
22:05 Alloo bij
Luk gunt de kijkers een unieke blik in het leven van enkele boeiende persoonlijkheden. Vandaag neemt hij Axel Daeseleire mee op een nostalgische tocht doorheen zijn verleden.
«
»
23:20 L.A.'s Finest
Wanneer het team een link ontdekt tussen een app en een reeks gepleegde misdaden komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde nog lang niet voorbij is.
«
»
00:15 Franklin & Bash
Een kostbare honkbal uit 1988 drijft een familie uit elkaar. Franklin komt recht tegenover zijn eigen vader te staan.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers