TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:20 SOS Piet
Met in deze aflevering: viscannelloni, varkenskotelet en notenconfituur.
«
»
16:50 SOS Piet
In deze thematische aflevering helpt Piet Huysentruyt bij de bereiding van Normandische tongrolletjes, Normandische kip en Normandische pannenkoek.
«
»
17:20 SOS Piet
Met in deze aflevering: mosselsaus, losse rijst koken en Italiaanse appeltaart.
«
»
17:50 SOS Piet
Piet Huysentruyt snelt enkele hobbykoks te hulp die problemen hebben bij de bereiding van everzwijngebraad, gebakken tonijn en spekkoek.
«
»
18:20 SOS Piet
Met in deze aflevering: pommes dauphines, parelhoen en limoentaart.
«
»
18:50 Super 50
Smeltende harten gegarandeerd vandaag met de artiesten die deze aflevering het podium van 'Super 50' betreden. Onder meer Sting, Simple Minds en Stef Bos & Bob Savenberg brengen het publiek in vervoering.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
Na de geënsceneerde executie van René wonen kolonel Von Strohm en kapitein Geering Renés begrafenis bij, om zo namen van verzetslieden vast te krijgen.
«
»
20:20 'Allo 'Allo!
René organiseert een verjaardagsfeestje voor kolonel Von Strohm. Tijdens het feest worden de kolonel en kapitein Geering ontvoerd door de communistische verzetstrijders.
«
»
20:50 'Allo 'Allo!
Het verjaardagsfeestje van de kolonel is een mooie gelegenheid om het echte Madonna-schilderij terug te halen van Herr Flick en het nepschilderij in de plaats te hangen.
«
»
21:25 'Allo 'Allo!
Nu de Engelse militairen definitief vertrokken zijn - althans dat is wat René denkt - rest nog het probleem van de schilderijen.
«
»
22:00 'Allo 'Allo!
Fairfax en Carstairs proberen vermomd als koe naar Engeland te vluchten. Herr Flick verbergt de schilderijen in knakworsten.
«
»
22:35 De Pfaffs
Jean-Marie krijgt een zware motor om mee rond te reizen. Hij amuseert zich kostelijk, maar heeft geen ervaring met zo´n krachtige Harley en moet nog veel oefenen.
«
»
23:10 Baantjer
Dat Anja (Lotus) Langeweg een gevaarlijk spel speelde, wordt duidelijk als zij dood wordt aangetroffen in haar eigen sm-tuig.
«
»
23:55 Meester
Komische serie.
«
»
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers