TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:26 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:04 Lazarus
Zangeres Laksmi voelde zich als scholier anders dan haar klasgenoten. Zo zeer zelfs, dat ze zich weleens een 'alien' voelde. Ze werd gepest en voelde zich eenzaam.
«
»
07:36 Crux
We volgen iemand bij wie de actualiteit persoonlijk aanklopt en om een reactie vraagt. Verschillende mensen in uiteenlopende situaties, maar met één ding gemeen: ze zijn christelijk.
«
»
08:07 De verwondering
Sinds Lenny Kuhr in 1969 het Eurovisiesongfestival won met haar lied De Troubadour, raakt de zangeres vele harten met haar krachtige stem.
«
»
08:39 Ik mis je
Liv, de dochter van Arno Snoek en Melissa Heuvelman, is ongeneeslijk ziek en acht maanden als ze in 2020 overlijdt. Dan komt bij Arno echt de klap.
«
»
08:55 EO Life
Radio-dj Martine ten Klooster en zanger Matthijn Buwalda pluizen de teksten van bekende artiesten uit en praten daarover in hun podcast. Hielke Zantema werkt voor de hulporganisatie ZOA.
«
»
09:30 Heiligverklaring Titus Brandsma Bolsward
Live talkshow waarin Leo Fijen met gasten praat over de betekenis van Titus Brandsma voor onze tijd. Als locatie dient het oude stadhuis van Bolsward, de geboorteplaats van de nieuwe heilige. Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met Omroep Fryslan.
«
»
09:58 Heiligverklaring Titus Brandsma
Voorafgaand een live talkshow, waarin Leo Fijen met gasten praat over de betekenis van Titus Brandsma voor onze tijd. Als locatie dient het oude stadhuis van Bolsward, de geboorteplaats Brandsma.
«
»
12:09 EO Life
Benedictijner monnik en hoogleraar katholieke liturgie Thomas Quartier zit aan tafel. Hij is namelijk benoemd tot Theoloog des Vaderlands. Carl-Pieter en Hester zijn allebei blind en dolblij met het prachtige werk van stichting Thuisgekookt.
«
»
12:49 Wilde Ganzen
Acht kansarme jongeren worden in Cambodja opgeleid tot 'milieuleiders'. Ze maken ecologische zeepjes en delen die gratis uit, in ruil voor plastic afval.
«
»
12:56 BinnensteBuiten
Jeroen en Dorien wonen en werken in hun schoolbus. Hierin hebben ze een luxe tiny loft gebouwd. Dankzij zonnepanelen en zes grote accu's zijn ze volledig zelfredzaam.
«
»
13:17 Fryslân DOK
De Europese Unie wil de landbouw duurzamer laten produceren. Hoe groot is de invloed van de EU op het gedrag van de boeren, en hoe succesvol was het Europese landbouwbeleid in de afgelopen jaren?
«
»
13:52 Hier zijn de Van Rossems
Deventer geldt als dé boekenstad en dus verheugen de Van Rossems zich bij voorbaat op hun bezoek. Als ze ook nog eens met een poster welkom worden geheten, kan niets ze meer van hun stuk brengen.
«
»
14:32 Wilhelmina, een leven voor de troon
Vanwege de economische crisis schrapt Wilhelmina officiële ontvangsten en galakleren. Er komt weer meer kleur in de Oranje-familie door het huwelijk van Bernhard en Juliana.
«
»
15:29 MOKUM
In de Transvaalbuurt vinden Joodse Amsterdammers een nieuw thuis. De nu 95-jarige Elisabeth Suesan vertelt over de sfeer in die wijk.
«
»
16:25 Iedereen Verlicht
Narsingh reist naar Bakkeveen, ontmoet Rahina Hassankhan en bezoekt Kasper van der Meulen.
«
»
16:52 Socutera
Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen door onderzoek mogelijk te maken, vieze lucht aan te pakken en kinderen rookvrij op te laten groeien.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Politieke Partijen: Volt
Informatief programma.
«
»
17:10 Jacobine op 2
Jacobine Geel blikt met de Mpho Tutu, de dochter van de onlangs overleden wereldberoemde Zuid-Afrikaanse aartsbisschop Desmond Tutu, terug op het leven van haar vader.
«
»
17:44 Kruispunt
Zus Sharon, vrouw Marie, jeugdvrienden Richie en rapper Freez, zangeres Wende Snijders en muziekkenner Eric Corton laten hun licht schijnen over Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon.
«
»
18:15 Podium Witteman
Componist en pianist Thomas Beijer heeft de Nederlandse Muziekprijs ontvangen: een ideale gast om het seizoen mee af te sluiten.
«
»
19:24 Brommer op zee
Nina Polak praat over 'Buitenleven', waarin twee geliefden de stad verruilen voor een huis met tuin op het platteland. * Haro Kraak ligt zijn roman 'Het water bewaart ons' toe.
«
»
20:05 Nu te Zien!
Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks duikt in Keramiekmuseum Princessehof in de cultuurgeschiedenis van Korea.
«
»
20:20 College Tour
Ireen Wüst is de meest succesvolle Nederlandse olympiër ooit. Dit jaar sloot ze haar carrière af als eerste sporter ooit die op vijf opeenvolgende Olympische Spelen goud wist te veroveren.
«
»
21:06 Danny's wereld
Danny Ghosen gaat op zoek naar waar het wringt in de maatschappij. Hij onderzoekt spanningen en problemen en ontmoet mensen die vaak onzichtbaar zijn.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:07 Pointer
Het leerlingenvervoer schiet tekort. Ouders klagen al jaren over de kwaliteit van het vervoer van hun kinderen. Rapport na rapport met aanbevelingen verschijnt, maar er verandert te weinig.
«
»
22:41 De publieke tribune
Het aantal steekincidenten waarbij jongeren betrokken zijn, als dader en als slachtoffer, is schrikbarend hoog. Hoe komt het dat steeds meer jongeren met wapens rondlopen?
«
»
23:40 Crime: The Investigation
Wanneer een fietser een lugubere vondst doet, komt het forensisch onderzoeksteam in actie om uit te zoeken of de Zweedse journaliste Kim Wall dood is, en of er sprake is van een misdrijf.
«
»
00:29 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:06 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
02:00 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers