TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Champions League Magazine
Sportmagazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Eat Well for Less
Gregg Wallace en Chris Bavin helpen de familie Gambling uit de nood. Douglas en Angella geven de voorkeur aan producten van hoge kwaliteit, maar sinds er twee kinderen zijn lukt dat niet meer.
«
»
14:00 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
14:50 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
15:25 Your Home Made Perfect
Architecten Laura Jane Clark en Will Foster gaan de strijd met elkaar aan om een huis uit de jaren 1950 in Belfast te verbouwen.
«
»
16:35 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
17:05 US Kitchen Nightmares
Het mediterraanse familierestaurant Zayna Grill in Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is er van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop.
«
»
17:55 De Meilandjes zonder Centen
Martien, Erica, Maxime, Claire, baby Vivé en de twee honden verruilen hun chique woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis. De schrik slaat toe wanneer ze het compleet lege huis betreden.
«
»
18:50 Steenrijk, Straatarm
Willy Bergsma en haar dochter Idwerd uit Leeuwarden ruilen met de familie Van Gaal uit Zoetermeer. Door de ziekte van vader Van Gaal heeft de familie financiële problemen.
«
»
19:45 Supernanny US
Ralph en Brittany Richardson hebben zes kinderen. De vier oudste zijn kinderen van Brittany uit een vorig huwelijk. Sinds de dood van hun biologische vader gaat hun gedrag van kwaad naar erger.
«
»
20:40 Obese NL
Manon is de zwaarste vrouw van dit seizoen. Ze heeft zich opgegeven omdat haar twee zonen nachtmerries hebben over hun moeder en haar gezondheid. Het wordt tijd dat ze het roer definitief omgooit.
«
»
21:30 Villa Zuid-Afrika
Nu hun guesthouse op volle toeren draait en (bijna) alles weer rozengeur en maneschijn is, gaat Steven na 12 jaar huwelijk voor een tweede keer op de knie voor zijn Kathleen.
«
»
22:30 Achter de sterren
In de lente van 2021 ligt er in het historisch hart van Antwerpen een grote bouwwerf. Na de zomer wil het luxehotel haar eerste gasten ontvangen maar de werken gaan moeizaam. De stress neemt toe.
«
»
23:30 Lady Truckers
Tineke, die aan MS lijdt, gaat voor een allerlaatste keer de baan op als vrachtwagenchauffeur. De ziekte valt Tineke nu echter te zwaar. Ze neemt afscheid van het truckersbestaan.
«
»
00:25 Ambulance
Rich wordt bij een patiënt geroepen die bewusteloos op straat ligt. Alice en Lauren ontvangen een dringende oproep in verband met een baby die niet meer ademt.
«
»
01:25 US Kitchen Nightmares
Het mediterraanse familierestaurant Zayna Grill in Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is er van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop.
«
»
02:25 Tommy Teleshopping
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (EĂ©n)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers