TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:51 Angelina Ballerina
De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.
«
»
06:01 Bing
Bing is een driejarig konijntje vol energie. Hij is speels en geniet volop van de wereld om zich heen.
«
»
06:08 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:13 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:29 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:40 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:45 Ernest & Celestine
Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.
«
»
06:58 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.
«
»
07:06 Rintje
Henriette geeft Tobias dansles, zodat hij kan dansen op het klassenfeestje. Dat valt Tobias niet mee. Als hij tegen een tafelpoot aanstoot, valt er bijna een beker op zijn hoofd.
«
»
07:11 Pip and Posy
Pip en Posy hebben pret met het versieren van Pip en Posy pannenkoeken.
«
»
07:18 Love Monster
Lief Monster wil iedereen wel helpen vandaag. Maar de vraag is of hij dat allemaal in zijn eentje kan.
«
»
07:24 Peppa Pig
De familie Big gaat samen pizza's maken voor de lunch en Peppa wil graag grappige gezichten op haar pizza.
«
»
07:29 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:40 WieKent De Boterhamshow
In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent. De winnaar van de quiz gaat naar huis met een fantastisch prijzenpakket.
«
»
08:00 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:08 Splat & Seymour
Splat heeft slecht geslapen. Er komen allerlei vreemde geluiden uit de hut. Seymour weet zeker dat er spoken in zitten! De vrienden gaan op spokenjacht, samen met Katja.
«
»
08:19 Stop!
Maja gaat bij oma spelen en dat vindt Maja niet zo leuk. Want bij oma mag je alleen maar kijken en nergens aankomen.
«
»
08:29 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:02 De regels van Floor
Als Floor van Margreet hoort dat Margot een zwembad heeft, doet Floor er alles aan om bevriend te raken met Margot. Ze gaat er zelfs voor bij de schaakclub.
«
»
09:11 De regels van Floor
De familie kijkt naar een programma met grappige homevideo's. Wanneer Jan hoort dat je een vakantie kan winnen als je een video instuurt, raakt hij geïnspireerd.
«
»
09:22 Kop op!
Wanneer de wasmachine stukgaat, komt Wesley zonder hoofd te zitten. Terwijl Marjolein op pad gaat om de wasmachine te repareren, komt Wesley per ongeluk zonder hoofd op straat terecht.
«
»
09:32 Taarten van Abel
Luka wil graag een taart maken voor zijn moeder, die een vervelende tijd achter de rug heeft en een taart verdient. Luka wil timmerman worden, daarom maakt hij het dienblad voor de taart zelf.
«
»
09:57 In Freudesnaam
Tim droomt van dure merkschoenen om erbij te horen, maar wordt gepest omdat hij die niet kan betalen.
«
»
10:10 Hoofdzaken
Rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.
«
»
10:25 Van Vader naar Moeder
Tatum haalt Javy op bij zijn vader in Hoofddorp en brengt hem daarna naar zijn moeder, ook in Hoofddorp.
«
»
10:37 ZappDoc: Nog één week
Laila (11) is supergoed in voetbal. De KNVB heeft haar uitgekozen voor een speciale dag, waar ze gescout kan worden voor het selectieteam. Lukt het haar om de stap te zetten naar het profvoetbal?
«
»
10:53 Steken en prikken
Deze keer neemt de paling Emma of Jurre te grazen.
«
»
11:06 Try Before You Die
Stephanie en Fenna gaan strijden om de titel van nieuwe James Bond. Na 25 Bondfilms is het namelijk de hoogste tijd voor een vrouwelijke variant.
«
»
11:24 Hoodvlogs
Elise is in de war door haar gevoelens voor Dave en Mike. Casper, de strateeg, heeft al lang nagedacht over de volgende stap in de strijd om de wijk. Dave haalt Mike over om te gaan joyriden.
«
»
11:37 Flexe gasten 2
Steef heeft de wedstrijd gewonnen en jurylid Zoë-Jadha heeft hem persoonlijk gevraagd voor een jamsessie in haar studio. Maar Oscar vindt dat hij en Lucas hier ook bij moeten zijn.
«
»
11:49 Freeks wilde wereld
Freek Vonk vindt midden in de nacht eindelijk de lederschildpad. Het is een prachtige ervaring om te zien hoe een vrouwtje haar eieren legt.
«
»
11:59 Freeks wilde wereld
Freek Vonk wordt wakker in zijn tentje aan het Brokopondomeer in Suriname met een 'briljant' idee! Hij gaat dieper de jungle in om zichzelf te laten elektrocuteren door een sidderaal!
«
»
12:10 Freeks wilde wereld
Freek Vonk vindt het gevaarlijkste dier van Afrika: het nijlpaard! Hoewel de nijlpaarden lekker in het water dobberen, moet Freek niet te ver in hun territorium komen.
«
»
12:20 Freeks wilde wereld
Freek Vonk zit in het hol van de leeuw! Na een ontmoeting met de koning der dieren gaat hij in Zuid-Afrika op zoek naar een boomslang. Freek weet uiteraard alles over deze gifgroene slang.
«
»
12:31 Freeks wilde wereld
Freek gaat in Indonesië op zoek naar de grootste en gevaarlijkste hagedis van de wereld: de komodovaraan. In het water bij het eilandje Komodo neemt hij een duik en ontmoet een prachtige zeeschildpad.
«
»
12:42 Enkeltje Verweggistan
De tweeling Fleur en Lucile (11) stemmen elke dag hun kleding op elkaar af, van haarelastiek tot schoen. Samen met zus Julie en ouders Eline en Geert verhuizen ze naar de Verenigde Staten.
«
»
13:06 Enkeltje Verweggistan
Noah en Ruben (11) zijn een tweeling, maar eigenlijk totaal verschillend. Maar over één ding zijn ze het eens: ze willen niet verhuizen.
«
»
13:31 Enkeltje Verweggistan
De twaalfjarige paardengek Yaella verhuist met haar broer Senna, zus Aliza, zusje Celia en ouders Henk en Hanneke naar Spanje waar ze eerst een maand leven in hun camper.
«
»
13:56 Enkeltje Verweggistan
Jilke en Jason hebben grote plannen: samen met hun broertje Renz, zusje Puck en ouders Simone en Antoine gaan ze voor onbepaalde tijd rondreizen door Europa in hun eigen gebouwde huisje op wielen.
«
»
14:21 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
14:35 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:25 Gewoon Charlie
Voetbalster Charlie heeft de wereld aan zijn voeten. Een topclub wil hem een contract aanbieden en zijn toekomst lijkt uitgestippeld. De tiener ziet het echter als één grote nachtmerrie.
«
»
16:57 Topdoks
We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie.
«
»
17:23 Hallo, ik heb kanker
Vier tieners leggen hun dagelijks leven met kanker vast. Anne-Mar Zwart start in de studio, waar we op bijzondere wijze kennismaken met Kelsie, Olivier, Marleen en Rose.
«
»
17:53 Enkeltje Verweggistan
Laurens (14) verhuist naar München. Hij zal zijn vrienden missen, maar vindt het ook wel heel spannend. Maar op het laatste moment blijkt dat zijn kleine broertje Julius niet direct mee kan verhuizen.
«
»
18:19 Welkom bij de Romeinen
De gast is Hans Kesting als Augustus. De grote keizer laat Rome achter als een stad van marmer. Maar waarom wijst hij Cleopatra af?
«
»
18:45 Hoofdzaken
Met in deze aflevering aandacht voor de oorlog in Oekraïne.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Rowena's zusje heeft verteld dat ze zich een jongen voelt en zo ook aangesproken wil worden. Rowena (11) heeft daar moeite mee. Moet ze haar zusje 'hij' of 'zij' noemen?
«
»
19:43 3 op Reis
Chris Zegers, Jennifer Hoffman, Maurice Lede, Nienke de La Rive Box en Dzifa Kusenuh laten zien hoe je op een bewuste manier reizen kunt maken en inspirerende plekken kunt bezoeken dicht bij huis.
«
»
20:18 Killing Eve
Terwijl Villanelle een zielsverwant in Gunn lijkt te hebben gevonden, zint Eve nog steeds op wraak. Ze stuit op een nieuw spoor dat haar naar de Twaalf moet leiden.
«
»
21:07 Tropenjaren
Jelle is bijna jarig en mag van Rosa, als cadeau, een dure leren jas uitzoeken. Bovendien is ze gestopt met borstvoeding, dus nu kunnen ze de verjaardag nog fatsoenlijk vieren ook.
«
»
21:40 Plakshot
Jos baalt dat hij de huiskamer niet mag gebruiken. Matthijs van Nieuwkerk geeft roddelverslaggever Smaaldermans een kus en dé oplossing voor de online haat voor deelnemers van 'Boer zoekt Vrouw'.
«
»
22:18 Joardy Season
Hannah Hoekstra ontmoet op haar eerste werkdag in het ziekenhuis de comateuze Harco. Harco heeft een droom waarin hij zich als een vis in het water voelt bij het maken van een reportage.
«
»
22:48 Dirty Vegan
Matt staat onder druk. Hij moet een veganistisch feestbanket bedenken en koken voor 160 bruiloftsgasten in een landhuis in Zuid-Wales.
«
»
23:26 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 34: met o.a. AZ - RKC Waalwijk, Feyenoord - FC Twente, FC Groningen - SC Cambuur, Heracles - Sparta, sc Heerenveen - Go Ahead Eagles, NEC - Fortuna Sittard en PEC Zwolle - PSV.
«
»
00:29 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:27 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
01:55 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:36 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 34: met o.a. AZ - RKC Waalwijk, Feyenoord - FC Twente, FC Groningen - SC Cambuur, Heracles - Sparta, sc Heerenveen - Go Ahead Eagles, NEC - Fortuna Sittard en PEC Zwolle - PSV.
«
»
03:31 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
05:35 Olly the Little White Van
Boer Dan geeft Jethro een dagje vrij, omdat hij een hypermoderne tractor wil uitproberen die hij een dagje mag lenen. Maar Milford is zo ingewikkeld dat Boer Dan niet begrijpt hoe hij werkt.
«
»
05:40 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:47 Angelina Ballerina
Angelina en Marco maken kans op kaartjes voor de Marcel Muiseau Mime Show, maar dat lijkt nog bijna mis te gaan door een weddenschap die ze houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers