
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Toasted on Wheels! |
Dominique Persoone en Dagny Ros staan op de Grote Markt van Mechelen en serveren daar geitenkaas met rabarber, uientaart met spek en een gepimpte crème paté.
«
»
06:00 | De dagschotel |
Michaël Vrijmoed - Salade van linzen met gebakken spek.
«
»
06:10 | Bal National |
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
06:40 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
07:05 | Soep! |
Aardpeersoep met truffel / Tomaten basisilicumsoep
«
»
07:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
07:40 | Tot op de graat |
Vandaag heeft Johan Segers te maken met een monster uit de Noordzee: de zeeduivel. Deze gigantische vis is dan wel niet moeders mooiste, maar hij is wel één van de lekkerste vissoorten uit onze zee.
«
»
08:00 | Toasted! |
Chocolatier Dominique Persoone kan meer dan pralines maken alleen.
«
»
08:25 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
09:05 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
09:50 | Ware delicatessen |
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
10:20 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Varkensvluggertje
«
»
10:30 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
11:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
11:30 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
12:05 | Urban Barbecue |
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
12:35 | Tot op de graat |
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
12:55 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:25 | Op hete kolen |
Hoog bezoek vandaag in de tuin van Michaël Vrijmoed, want zijn collega-souschef uit het Hof van Cleve, Maarten, komt vandaag barbecueën!
«
»
13:55 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
14:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
15:00 | Soep! |
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
15:15 | De dagschotel |
Vandaag maakt Jan Buytaert gehaktballetjes met groene pepersaus en selder
«
»
15:25 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
16:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
16:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:25 | Vlaanderen Kookt |
De 31-jarige Steven Adriaensens doet zijn uiterste best om Jan te plezieren met een hedendaagse versie van kabeljauw met aardappelen en peterselie.
«
»
17:50 | Op de rooster |
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven. Samen met Annelien Coorevits bereidt hij côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
18:20 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat letterlijk op zijn knieën voor de koning van de zee, de tarbot.
«
»
18:45 | Puur oosters: Japans |
De perfecte sushi maken, het is een vak apart. Het is ook niet voor niets dat je in Japan jaren ervaring in de keuken nodig hebt, vooraleer je jezelf tot sushimeester mag benoemen.
«
»
19:05 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
19:30 | De gastentafel |
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
20:25 | Panklaar |
Vandaag: traditie ten top.
«
»
20:40 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
21:20 | Urban Barbecue |
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
21:55 | Peppe's pasta |
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
23:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
23:55 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
00:25 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
01:15 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
01:45 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
02:05 | De gastentafel |
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
02:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
03:25 | Urban Barbecue |
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
03:50 | Peppe's pasta |
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
04:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:45 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:30 | Lekker lang leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
05:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»