TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Blue Streak
Nadat hij uit de gevangenis werd vrijgelaten, gaat juwelendief Miles Logan op zoek naar de diamant die hij bij zijn arrestatie nog net heeft kunnen verstoppen.
«
»
14:50 M*A*S*H
Margaret stelt haar leven in vraag na het ontvangen van een brief van een vriend. Ze besluit een overplaatsing aan te vragen.
«
»
15:25 Chicago P.D.
Antonio brengt het hele team in gevaar wanneer hij zichzelf en een goeie vriend van hem uit de problemen wil halen.
«
»
16:15 Chicago P.D.
Voight en Ruzek discussiëren over wat ze moeten aanvangen met Antonio. Intussen heeft een serie van gewelddadige carjackings dodelijke gevolgen. Ruzek doet beroep op een criminele informant.
«
»
17:10 Top Gear
De heren doen een zuinigheidstest. Ze vertrekken elk met een volle tank vanuit het Zwitserse Bazel met als eindbestemming de Noord-Engelse kuststad Blackpool: zo'n 1.200 kilometer verderop.
«
»
18:20 Top Gear
Richard doet mee aan een test met stadsbussen en Jeremy test de Lexus IS-F. Als eerbetoon aan de Ferrari Daytona, houden Richard en James een race tussen Portofino en Saint-Tropez.
«
»
19:25 De bunker
Wanneer de jonge Syriëstrijder Ruben De Bruyne terug thuiskomt, wordt hij door zijn familie in de armen gesloten. Het team besluit de jongen echter te observeren.
«
»
20:35 Never Say Never Again
James Bond is na jarenlange dienst dringend aan rust toe. Maar wanneer de internationale terreurorganisatie Spectre twee atoombommen buitmaakt, doet M opnieuw een beroep op hem.
«
»
23:05 What We Do in the Shadows
De nieuwe dienaar van Nadja en Laszlo zorgt voor problemen voor een steeds nerveuzere Guillermo. De vampieren roepen de hulp in van een lokale dodenbezweerder.
«
»
23:35 What We Do in the Shadows
De vampieren houden een seance om een geestenprobleem op te lossen, maar ze maken het probleem alleen maar groter.
«
»
00:00 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers