TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:05 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K3tjes?!?
«
»
06:35 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
«
»
07:05 VLOGLAB #Stories
Magazine.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
Nadat baby Tarzan door de gorilla Kala is gered na een vliegtuigongeluk, krijgt hij speciale medicijnen waardoor hij weer beter wordt en dierlijke superkrachten krijgt.
«
»
08:40 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:00 Nonkel Jef
Nonkel Jef wil met vergif de katten van zijn erf houden. Zotten Dré heeft een verfrommeld subito-lot gevonden. Johnny moet van Louis de lotto naar de krantenwinkel brengen.
«
»
09:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Gooische vrouwen
Martin Morero wordt door zijn manager aangepord om een liefdadigheidsproject uit de grond te stampen. Charity genereert immers positieve publiciteit én zwengelt de cd-verkoop aan.
«
»
12:25 World Championship 2022 magazine
Sportmagazine.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Blind Getrouwd De Jubilee
Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven?
«
»
14:45 Blind Getrouwd De Jubilee
De koppels en ex-deelnemers duiken de nacht in en maken er één groot feest van. De camera's gaan ook langs bij alle tortelduifjes en belanden zo ook bij kersvers samenwonend koppel Candice & Marijn.
«
»
15:50 Fresh off the Boat
Jessica kan aan de slag als decaan van een privéschool. Eddie en Emery leren Evan een lesje.
«
»
16:15 Belgium's Got Talent
Vorige week goochelde Jonas zich naar de finale. Welke finalist voegt de kijker daar nog aan toe? Vanavond maken ook 8 nieuwe acts hun opwachting, waaronder maar liefst drie Golden Buzzers.
«
»
18:20 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
De Friese Jellina neemt het op tegen de Noord-Hollandse Kim. Ze krijgen allebei de stylingopdracht om een badkamer flink onder handen te nemen bij een bekende.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 K2 zoekt K3
Er zijn nog acht kandidaten in de running om het nieuwe K3'tje te worden. Amy, Celester, Diede, Julia, Kato, Luca, Manou en Remi staan in deze kwartfinale voor nieuwe uitdagingen.
«
»
22:30 Kingsman: the Golden Circle
Nadat het Kingsman-hoofdkwartier werd opgeblazen, komen Eggsy en zijn collega Merlin een verwante spionnenorganisatie in de VS op het spoor: Statesman.
«
»
01:15 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
De Friese Jellina neemt het op tegen de Noord-Hollandse Kim. Ze krijgen allebei de stylingopdracht om een badkamer flink onder handen te nemen bij een bekende.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Maya!
Er klinken rare geluiden in de korf en Willy denkt dat er een spook rondwaart. Niemand kan nog slapen. Maya durft wel op onderzoek uit te gaan.
«
»
05:05 Taarten van Staf
Martin wil graag een taart bakken voor zijn nonkel Marc, die voor hem een ontmoeting met zijn grote idool wist te regelen.
«
»
05:30 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers