TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:48 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:29 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:32 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:37 Sesamstraat
Tommie is een echte kok in 'Tommie's snackbar'. Hij bakt frietjes en kroketten.
«
»
06:53 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
06:58 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:04 Pip and Posy
Als Pip en Posy muziek maken met een rammel-rammelaar en de tingel-xylofoon, vinden ze de geluiden zo leuk dat ze een klein liedje maken en een band voor twee personen oprichten.
«
»
07:11 Love Monster
Lief Monster maakt een sneeuwpop die een beetje overhelt: Hangfred. Maar hij moet snel lol trappen, voordat ie smelt!
«
»
07:18 Peppa Pig
Het boek van mama Big is af en het is tijd om het te laten zien aan Peppa en haar vrienden uit de klas. Helaas raken Peppa en George een paar bladzijden kwijt.
«
»
07:23 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle neemt de kinderen mee naar de dierentuin, waar ze een rondleiding krijgen van de oppassers: meneer Leeuw, mevrouw Krokodil en meneer Giraffe.
«
»
07:28 De Wereld van Zappelin
Feestelijk programma voor kleuters vol met bekende kinderliedjes, verhaaltjes, spelletjes en nog veel meer.
«
»
07:44 Jojo & Ouma
Ouma laat Jojo aan de hand van oude foto's zien hoe de omgeving veranderd is.
«
»
07:55 Les Schtroumpfs
Nadat Klungelsmurf het leven van Chef Kok gered heeft, neemt Chef Klungel in dienst als keukenhulpje.
«
»
08:07 De magische auto
Yori is helemaal weg van zijn Engelse speelgoed dubbeldekker. Hij zou zo graag een keer in een echte willen rijden. Als hij samen met Soy in de magische auto stapt, komt die droom uit.
«
»
08:18 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:27 Trex
Liesje heeft een vriendinnetje voor Trex gevonden: Trexy!
«
»
08:32 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:49 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:05 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:33 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Wist je dat er in Nederland zo'n 100.000 kinderen zijn die het thuis niet makkelijk hebben? Voor deze kinderen is het heel fijn om af en toe niet aan thuis te denken.
«
»
09:44 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
10:02 Mees Kees
Tobias vraagt zich nog steeds af waar zijn talent ligt, zeker nu Dreus het coachen van het voetbal heeft overgenomen.
«
»
10:28 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
10:53 Dierendetectives
USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.
«
»
11:19 Nieuwe Baasjes
Tessa en Lieke hadden twee konijnen, maar daar is er helaas al één van naar de konijnenhemel gegaan. Nu is konijn Snuffie alleen over, en dat vinden ze zielig.
«
»
11:33 Betreden Op Eigen Risico
Nina en haar stiefvader laten zich opsluiten in een escaperoom en twee kinderen gaan de strijd aan om het perfecte LEGO-bouwwerk te maken.
«
»
11:59 De Boomhut Battle
Na weken bouwen en keihard timmeren en zagen is het zover: de finale van 'De Boomhut Battle'. Wie heeft de mooiste boomhut en wie heeft het meeste boomhutgevoel in de hut gebouwd?
«
»
12:24 Tussen Kop en Staart
Is dit normaal: zand in poep? Is een kameleon voor Rachel een geschikt huisdier? Ontdekt Elbert tijdens het kraambezoek de haai in het ei? En kan een spinnenwebdraad een vliegtuig tegenhouden?
«
»
12:35 Beestieboys
Tim en Nicolaas nemen de Spaanse zwerfhond Chloe mee naar Nederland ter adoptie. Ook staat Nicolaas oog in oog met een slang en ontmoeten de Beestieboys de stoerste imker van het land.
«
»
13:00 Beestieboys
Tao en zijn familie nemen samen met Tim en Nicolaas afscheid van poes Torta. Ook wast Nicolaas een naakte cavia en knuffelt Tim met Rambo, het grootste konijn ter wereld.
«
»
13:26 Beestieboys
Tim en Nicolaas leren de wondere wereld van paardenmeisjes kennen door een kijkje te nemen bij een bekend paardenblad.
«
»
13:52 Beestieboys
Tim en Nicolaas ontmoeten Koe Janneke en ervaren van heel dichtbij waar een biefstuk nu écht vandaan komt. In Beest te koop vertelt Sem waarom hij zijn geliefde en verliefde reptielen weg moet doen.
«
»
14:14 Beestieboys
Nicolaas volgt Danique en Melissa die strijden om de eerste plek bij het western paardrijden. Ook gaan Tim en Nicolaas dansen met hondjes en assisteert Tim bij het trekken van de tand van een konijn.
«
»
14:39 Weekoverzicht SpangaS: De Campus
Vier afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op de leukste school van Nederland: De Campus.
«
»
15:33 Air Bud (1)
Na de dood van zijn vader verhuist de elfjarige Josh Framm met zijn moeder en zusje naar het stadje Fernfield. De aanpassing verloopt moeizaam en de jongen heeft het er niet naar zijn zin.
«
»
17:04 Tussen Kop en Staart
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? En hoe wordt de neusaap ook wel genoemd?
«
»
17:30 Willem Wever
In deze aflevering: auto's op zonne-energie, gapen en het drinken van je plas.
«
»
17:46 Checkpoint
Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen.
«
»
18:12 Freeks wilde wereld
De Pantanal in Brazilië staat vooral bekend als vogelparadijs. Dus gaat Freek op zoek naar vreemde vogels. De reuzentoekan is meteen een hele opvallende verschijning.
«
»
18:22 Freeks wilde wereld
Freek Vonk reist naar het meest zuidelijke puntje van Sri Lanka. Je zou het misschien niet verwachten, maar op dit eiland middenin de Indische Oceaan gaat Freek op safari.
«
»
18:34 Klaas kan alles
Na zeven seizoenen is het eindelijk zover. Klaas doet een ultieme poging om een file te ontwijken zónder om te rijden. Daarvoor reist hij af naar Tsjechië.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Kinderen voor Kinderen - De Grote Show
Alle kinderen zitten weer klaar voor de 42ste jaarlijkse show van Kinderen voor Kinderen. In deze muzikale film komen liedjes van het album 'Worden wat je wil' voorbij, samen met bekende hits.
«
»
20:24 Socutera
Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.
«
»
20:27 Hvide Sande
In het Deense toeristenplaatsje Hvide Sande wordt een jonge Duitse surfer op brute wijze vermoord. Als de moord een jaar later nog altijd niet opgelost is, wordt rechercheur Thomas in Hamburg benaderd om te helpen met de zaak.
«
»
21:56 Boerderij van Dorst
Te gast: Heleen van Royen en Stefano Keizers.
«
»
22:51 Nacht van de Popmuziek 2021
Dit jaar onder meer een geweldige samenwerking van Tony Bennett met jazzpianist Count Basie, zeer bijzonder materiaal van Bruce Springsteen en uiteraard besteden we aandacht aan de Golden Earring.
«
»
02:16 First dates
Excentriekelingen Becca en John vinden elkaar, maar dan maakt hij een ongelukkige opmerking over David Beckham. En de date van Carl en Marissa wordt steeds intenser, spiritueler en intiemer.
«
»
03:03 First dates
De 30-jarige Luke is klaar voor een vaste relatie en zoekt naar de ware. Zou de 29-jarige pr-manager Sophie die positie kunnen invullen?
«
»
03:49 First dates
Jess Wright werd bekend dankzij een realityreeks, maar dat leverde haar ook een resem ongewenste aanbidders op. Nu gaat ze op zoek naar de man van haar leven.
«
»
04:35 First dates
Realityster Jess Woodley gaat op blind date met ondernemer Luke. Ze zijn tegenpolen, maar het cliché wil net dat dat vonken geeft.
«
»
05:22 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
05:42 First dates
Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers