TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»
11:15 The Big Bang Theory
Leonard stemt in met Penny's advies en bezoekt een psycholoog. Sheldon en Raj werken samen aan een astronomische ontdekking. Howard en Bernadette zijn in de war nadat Stuart is verhuisd.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 The Last Song
Het leven van Ronnie wordt ondersteboven gekeerd als haar ouders scheiden. Ronnie moet vervolgens de zomer doorbrengen bij haar vader. Ze hebben echter niets gemeen, behalve hun liefde voor muziek.
«
»
16:15 The Kids Are Alright
Joey neemt de rol van manager op zich om ervoor te zorgen dat Timmy kan optreden op het Pioneer Day Carnival. Peggy's competitieve kantje komt boven.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard, Penny en Bernadette ontdekken dat Amy een date heeft, verzinnen ze een plan om haar te bespioneren. Sheldon overtuigt Raj en Howard ervan om een vrouw voor hem te zoeken.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy proberen om als vrienden af te spreken en brengen Thanksgiving in het aquarium door. Howard stemt in om als vrijwilliger te werken in de soepkeuken met Bernadette, Rad en Emily.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Ondanks hun vorige gęnante date nodigt Amy Dave uit voor een etentje. Sheldon ontdekt waarom een bepaald lied al een hele tijd door zijn hoofd spookt.
«
»
18:05 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy hebben na vijf jaar daten een avond voor hen alleen. Leonard, Wolowitz en Raj beslissen wie het extra bioscoopkaartje voor 'Star Wars' krijgt.
«
»
18:35 Ice Age 2
Het einde van de ijstijd nadert en doordat al het ijs smelt moet het komische trio Manfred, Sid en Diego op een avontuurlijke missie om hun vallei te redden van een overstroming.
«
»
20:25 Shutter Island
Tijdens zijn onderzoek naar de verdwijning van een moordenares die zich schuilhoudt ergens op het mysterieuze Shutter Island, stuit U.S. Marshal Teddy Daniels op een web van misleiding en intriges.
«
»
22:55 Pride and Prejudice and Zombies
Engeland, 19de eeuw. Vijf knappe zussen moeten een man zien te vinden, terwijl ze zich opmaken voor de clash met oprukkende zombies.
«
»
01:00 American Horror Story
In de zomer van 1984 gaan vijf vrienden als begeleiders aan de slag bij Camp Redwood in LA. Al snel blijkt hun verleden veel akeliger te zijn dan enge kampvuurverhalen.
«
»
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (EĂ©n)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers