TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 New Tricks
Toen de zware crimineel Mark Johnson in 1996 werd gedood tijdens een brand in de Londense Union Club, kreeg het onderzoek te kampen met het stilzwijgen van de getuigen en Johnsons partners.
«
»
06:00 Father Brown
Een riooljournalist wordt vermoord nadat hij ermee dreigde de geheimen van een bekend modemerk te onthullen.
«
»
06:45 Father Brown
Wanneer aan de voet van Helmsley Tower het lichaam van Reginald Brody wordt aangetroffen, keert hoofdinspecteur Valentine naar Kembleford terug om de zaak te onderzoeken.
«
»
07:30 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten.Tijdens zijn verblijf pleegt een verpleegkundige zelfmoord.
«
»
08:25 McDonald & Dodds
Vijf oudere vrienden maken samen een ballonvaart, maar de tocht gaat niet zoals gepland. De ballon begint te tollen en al snel wordt duidelijk dat de mand het gewicht niet meer kan dragen.
«
»
10:05 Dalziel and Pascoe
Deel 1/2. Pascoe doet onderzoek naar een zaak waarin een bejaarde vrouw in een particuliere gezondheidsclub dood in haar bad wordt aangetroffen en valt voor dokter Laurie.
«
»
11:00 Dalziel and Pascoe
Deel 2/2. Pascoe doet onderzoek naar een zaak waarin een bejaarde vrouw in een particuliere gezondheidsclub dood in haar bad wordt aangetroffen en valt voor dokter Laurie.
«
»
11:55 Midsomer murders
Deel 1/2. Er doet zich een tragedie voor voor Robert Cavendish, aanvoerder van het Fletcher Cross Cricket-team.
«
»
12:50 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby en Troy verdenken Roberts zoon die zich openlijk verzette tegen zijn vaders vrouw en die de eigenaar was van de cricket bat waarmee ze vermoord is.
«
»
13:55 Midsomer murders
Deel 1/2. De directeur van het verpleeghuis waar Alice Bly verblijft, kan Alice er niet van overtuigen dat een inwoner een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
14:55 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby, de neef van Alice, maakt zich zorgen over haar welzijn en besluit de doodsoorzaak verder te onderzoeken.
«
»
16:00 All Creatures Great and Small
Het is 1937 en Glasgow is in de greep van de depressie. De net afgestudeerde dierenarts James Herriot is wanhopig op zoek naar een baan.
«
»
17:00 All Creatures Great and Small
Net wanneer James aan het leven in de Dales begint te wennen, verschijnt Siegfrieds jongere broer Tristan ten tonele, wat het dagelijkse leven in Skeldale House danig verstoort.
«
»
18:00 All Creatures Great and Small
Het raceweekend op de renbaan van Darrowby nadert en Siegfried gaat op gesprek voor de positie van dierenarts van dienst.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
James krijgt tot zijn schrik een telefoontje van Mrs. Pumphrey, die vreest voor het leven van haar geliefde hondje Tricki Woo.
«
»
20:00 Silent Witness
De eerste zaak voor de nieuwe medewerker Adam is de moord op een zweminstructeur. De sporen voeren het team naar haar ex-vriend, een voormalig agent. Ondertussen krijgt Jack onverwacht bezoek. 3/10
«
»
21:05 Silent Witness
Nadat blijkt dat Laura vlak voor haar verdwijning in een huis in een buitenwijk is geweest, gaat het team aan de slag om de in de tuin begraven lichamen te identificeren. Ondertussen moet Jack een keuze maken tussen zijn broer en de waarheid. 4/10
«
»
22:05 The North Water
Na zijn herstelperiode in de hut van een missionaris keert Sumner terug naar Hull, waar hij geld eist van Baxter om een nieuwe start te maken. Kan hij zijn demonen achter zich laten en is hij inderdaad voorgoed verlost van Henry Drax? 6/6
«
»
23:05 Guilt
In Leith, Edinburgh, staat er een vastgoedproject van de mysterieuze Phoenix Company op de planning. Een vervallen kerk en haar onverschrokken priester Sandy zorgen echter voor problemen.
«
»
00:15 Jonathan Creek
Vlak voor de opvoering van een populair toneelstuk wordt de hoofdactrice brutaal neergestoken in haar kleedkamer. Terwijl ze vecht voor haar leven in het ziekenhuis wordt Jonathan Creek ingeroepen.
«
»
01:25 Mad Dogs
Quinn, Rick, Baxter en Woody zijn veertigers en oude schoolkameraden. Ze vliegen naar Mallorca om daar het vervroegd pensioen van hun klasgenoot Alvo, een rijke vastgoedmakelaar, te vieren.
«
»
02:15 Silent Witness
De eerste zaak voor de nieuwe medewerker Adam is de moord op een zweminstructeur. De sporen voeren het team naar haar ex-vriend, een voormalig agent. Ondertussen krijgt Jack onverwacht bezoek. 3/10
«
»
03:10 Silent Witness
Nadat blijkt dat Laura vlak voor haar verdwijning in een huis in een buitenwijk is geweest, gaat het team aan de slag om de in de tuin begraven lichamen te identificeren. Ondertussen moet Jack een keuze maken tussen zijn broer en de waarheid. 4/10
«
»
04:05 Midsomer murders
Hoofdinspecteur Pringle meent dat hij een moord heeft opgelost, maar Barnaby is er niet van overtuigd dat de man die is gearresteerd, een plaatselijke stroper, de echte dader is.
«
»
05:05 Midsomer murders
Barnaby blijkt gelijk te hebben als de vader van de stroper vermoord met zijn eigen wapen wordt gevonden. Barnaby en Troy worden gedwongen de zaak te heropenen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers