TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Love Bites
Vrijgezellen Freddie, David en Andy gaan de culinaire strijd met elkaar aan om een date met de 27-jarige Danika in de wacht te slepen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
12:25 Love Bites
Elvis-imitator Freddie keert voor een tweede keer terug naar de keuken van Scarlett. De 28-jarige Jessica uit Londen zal bepalen of hij deze keer wel een date in de wacht sleept.
«
»
13:30 Rich House, Poor House
Reality-show.
«
»
14:25 Helse bruiden
Paige wordt helemaal gek wanneer ze bloemen op haar trouwtaart aantreft en wanneer Veronica ontdekt dat de trouwringen vermist zijn, breekt de hel los.
«
»
15:25 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss. Gastjurylid: de Canadese creatief directeur, activist en modeontwerper Aurora James.
«
»
16:30 Trouwen in het Buitenland
Shanna en Wesley zijn smoorverliefd op Spanje en willen niets liever dan een huwelijk in een klooster in Gerona. Ze huren een volledig leeg klooster en regelen hun huwelijk tot in de puntjes zelf.
«
»
17:20 Help, Mijn Man Is een Klusser
We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst.
«
»
18:20 Ik vertrek
Samen met zijn geliefde Rob vertrekt Peter naar het Portugese Pechão, waar ze een imposante villa hebben gekocht en er een bed & breakfast willen beginnen.
«
»
19:20 Familie Gillis: Massa is kassa
Het vakantieseizoen komt ten einde en dat betekent dat de tien vakantieparken van Peter gaan sluiten. Hierdoor heeft hij tijd voor een rondje karten met het hele gezin.
«
»
20:20 Men in Black: International
Nieuwe rekruut, agent M, en de ervaren agent H moeten op zoek naar massavernietigingswapens vóór ze in de verkeerde handen vallen. Maar hun missie wordt bemoeilijkt door een mol binnen de MIB.
«
»
22:25 Regi Academy
Een exclusieve inkijk in de weg naar het sterrendom van Pauline Slangen, winnares van 'Regi Academy', én wordt een deel van het concert uitgezonden dat Regi en Pauline gaven op zaterdag 30 oktober in het Sportpaleis.
«
»
00:30 Step
Step is een dansvorm die verschillende stijlen combineert en waarbij de nadruk op het voetenwerk ligt. In het Amerikaanse Baltimore wordt een groep jonge meisjes gevolgd die deze dansvorm beoefent.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers