TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Kapitein Jack Sparrow komt opnieuw in de problemen wanneer hij erachter komt dat hij een bloedschuld heeft lopen bij de legendarische Davy Jones, kapitein van het spookschip The Flying Dutchman.
«
»
13:15 Relic Hunter
Sydney en Nigel reizen naar Peru om te zoeken naar de beroemde rollen van alchemist Paracelsus, die in staat zou zijn om lood in goud te veranderen.
«
»
14:15 My Wife and Kids
Vanessa heeft vandaag haar eerste echografie.
«
»
14:45 My Wife and Kids
Michael en Jay gaan samen een avondje weg. Claire besluit ondertussen een groot feest te geven, zodat ze in de smaak zou vallen bij de populaire leerlingen op haar school.
«
»
15:10 My Wife and Kids
Johnny 'Saxophone' Watson, een oude vriend van Michael en voormalig lid van de band, komt naar de stad voor een optreden.
«
»
15:40 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
16:55 All New Traffic Cops
Aan de rand van York volgen de verkeersagenten een BMW die vanuit Leeds 240 kilometer heeft rondgereden door North Yorkshire. In de wagen treffen ze een lading cannabis aan.
«
»
17:55 Undercover: Fighting the Fraudsters
Het vervalsen van documenten blijkt big business te zijn. Van valse paspoorten, bankdocumenten tot zelfs wapenvergunningen, criminelen gebruiken ze volop om hun zaakjes rond te krijgen.
«
»
18:50 The Selection USA
De kandidaten krijgen de opdracht om zich te verstoppen. Ze moeten zich voldoende camoufleren zodat ze niet opgemerkt worden door de instructeurs.
«
»
19:45 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
20:25 Game of Thrones
Een oude vijand duikt terug op, Gilly ontmoet de familie van Sam, Arya staat voor een moeilijke keuze en Jaime gaat de confrontatie aan met de High Sparrow.
«
»
21:25 Game of Thrones
De High Sparrow heeft een nieuw doelwit in het vizier, Jaime confronteert een held, Arya bedenkt een plan en het Noorden beleeft een belangrijk moment.
«
»
22:30 Game of Thrones
Tyrion zoekt hulp bij een vreemde bondgenoot, Bran leert nieuwe dingen, Brienne probeert een missie tot een goed einde te brengen en Arya krijgt de kans om zichzelf te bewijzen.
«
»
23:40 Containment
Wanneer Teresa op het punt staat te bevallen, toveren Jana, Suzy en Sam Bitscan in allerijl om tot een verlossingskamer. Lex is bezorgd na een plotse verandering in het gedrag van dr. Lommers.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers