TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Taarten van Begijn
De 10-jarige Lukas uit Houtem wil graag een taart bakken voor de brandweermannen van Veurne. Een jaar geleden hebben die Lukas gered na een ongeluk op de boerderij van zijn ouders.
«
»
06:05 Denver: De Allerlaatste Dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:20 Denver: De Allerlaatste Dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy probeert erachter te komen wie er anoniem geschenken brengt bij elke oogstmaan. Poppy probeert een mislukte feestdag te redden, maar haar pogingen zijn tevergeefs.
«
»
06:55 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:20 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
08:05 K3 Roller Disco
K3 organiseert een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
De Rijders haasten zich naar het eiland van de echte Drakenkoning. Maar de Vliegers zijn er al, en ze komen oog in oog te staan met het legendarische beest.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Odette zit met een kater na het trouwfeest en Izzi is jaloers op Johnny. Deze wordt door Magda aangemoedigt in zijn poging om Odette te versieren. Zotten Dr doet nog wat olie op het vuur.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Casey en Brett begeven zich op onbekend terrein. Severide jaagt een herinnering na, terwijl Kidd op vakkundige wijze een probleem binnen de kazerne aanpakt. Ritter brengt zichzelf in gevaar.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Lego Masters Australia
De duo's krijgen een dubbele opdracht voorgeschoteld. Eerst moeten ze in amper twee uur tijd een zo hoog mogelijke toren zien te bouwen.
«
»
15:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:50 Rijker dan je denkt?
Staf Coppens zet de deuren van het kasteel van Loppem open. Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Belgi.
«
»
17:00 K2 zoekt K3
De zoektocht naar een opvolger/opvolgster van Klaasje gaat verder. Nog vr de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst twee professionele jury's trotseren.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Viva Vermeire
Deze week verklapt de bon vivant ons al zijn geheime ingredinten voor het recept van het goede leven. Eten, drinken, dansen en feesten. Meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn.
«
»
20:30 Quantum of Solace
Na het verraad van Vesper Lynd heeft James Bond het moeilijk om zijn gevoelens onder controle te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White over de afperspraktijken van Lynd.
«
»
22:40 Telefacts
Reportage (2021) waarin slachtoffers en nabestaanden van terroristische aanslagen getuigen.
«
»
23:25 Gooische vrouwen
Anouk is er zeker van dat Jurriaan de liefde van haar leven is, ook al is hij amper 21. De verliefde kunstenares wil een toekomst met hem uitbouwen.
«
»
00:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken hoe je iemand verliefd laat worden op jou.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers