TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Verwacht op VTM 3
«
»
10:40 The Big Bang Theory
Na een ruzie met Sheldon verhuist Leonard naar het appartement van Penny. Dat leidt er dan weer toe dat Amy bij Sheldon wil intrekken. Raj heeft intussen een beangstigende aanvaring.
«
»
11:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:45 Safe Haven
De mysterieuze Katie verhuist naar een rustig dorp in North Carolina, waar ze voorzichtig de liefde weer toelaat in haar leven. Dan komen de geheimen uit haar verleden echter bovendrijven.
«
»
16:00 L.A.'s Finest
Het team voert een race tegen de klok in de zoektocht naar een collega.
«
»
17:00 L.A.'s Finest
Syd ontdekt dat de misdaadgolf die Koreatown teistert mensen dwingt om hun huizen te verlaten. Ondertussen zoekt het team naar de verantwoordelijken van een dodelijke overval.
«
»
18:00 Waterworld
26ste eeuw. De aarde is overspoeld met water. Mariner, een eenzaat, is uit de drijvende stad Atol ontsnapt om op zoek te gaan naar het mythische Dryland, het enige overgebleven stuk vasteland.
«
»
20:30 Iron Man 3
Tony Stark, alias Iron Man, worstelt met de gebeurtenissen in New York en heeft posttraumatische stress. Het gaat van kwaad naar erger wanneer hij wordt aangevallen door de terrorist The Mandarin.
«
»
22:55 Timeless
Het team traceert Emma en vindt haar in 1955 in South Carolina, waar een spion van Rittenhouse op het punt staat om in actie te komen. Nicholas heeft een lijst met eisen voor Carol.
«
»
23:50 Godfather of Harlem
Bumpy wil zijn nieuwe Franse leverancier gebruiken om drugs te distribueren naar de Harlems van andere grote Amerikaanse steden.
«
»
00:55 The Sinner
Heather en Ambrose gaan op zoek naar Julian.
«
»
01:45 Girlfriends' Guide to Divorce
Na de verhuis van Colette is Abby nu een fulltime stiefmoeder. Delia vertelt de vriendinnen dat ze zwanger is dankzij de ivf-behandeling. Phoebe gelooft haar echter niet en denkt dat Tony de vader is.
«
»
02:30 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers