TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:28 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Pieter Konijn
Wanneer de bowlstrijd tussen Pieter en eekhoorn Hakketak uit de hand loopt, zorgt dat voor grote problemen.
«
»
06:47 My Petsaurus
Chloe vraagt aan Topsy om haar pantoffels te halen, zodat ze haar voeten warm kan houden.
«
»
06:50 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
06:55 Pip and Posy
Pip en Posy hebben altijd hun bij elkaar passende gele regenlaarzen aan als ze in de regenplassen gaan springen en dan zijn ze de spring-tweeling!
«
»
07:00 Love Monster
Lief Monster helpt Boekenkat met het verkopen van ijsjes. Het gaat goed, tot Impulsief Hondje erbij komt.
«
»
07:09 Peppa Pig
Politieagent Eekhoorn en politieagent Panda komen Peppa en haar vrienden leren hoe ze veilig moeten fietsen.
«
»
07:14 Peppa Pig
Het boek van mama Big is af en het is tijd om het te laten zien aan Peppa en haar vrienden uit de klas. Helaas raken Peppa en George een paar bladzijden kwijt.
«
»
07:20 Apennoten pop
Er wordt per thema een liedje door de kinderen gezongen dat gebaseerd is op een bekend popliedje. Er wordt ook gedanst.
«
»
07:35 Splat & Seymour
Op de laatste schooldag mogen de kittens speelgoed mee naar school nemen. Als Cassandra Seymour ziet, verzint Splat snel een smoes: het is een muis met afstandsbediening.
«
»
07:45 Les Schtroumpfs
Als Klungelsmurf door zijn onhandigheid gevangen wordt door Gargamel, steelt hij een amulet dat hem galant maakt.
«
»
07:55 That's Joey!
Joey denkt dat lesgeven makkelijk is. Daarom laat Juf Prachtighout hem een dagje voor de klas staan.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:15 Trex
Trex heeft alle tennisballen van Simon opgegeten en heeft vreselijke pijn in z'n buik.
«
»
08:25 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:40 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Ninja Nanny
Hunter en Joachim raken in gevecht met Christa en haar bende. Ook met haar moeder krijgt Hunter ruzie. Farah leert Hunter belangrijke Pencak Silat-meditatielessen om haar woede te beheersen.
«
»
09:25 De Proefkeuken
Het internet ligt plat en dat is een regelrechte ramp. Toch blijkt er nog één manier van communicatie mogelijk: radio. Willem en Pieter besluiten hun eigen radiozender te beginnen.
«
»
09:50 Koken met konijnen
Wat als je een huisdier wilt, maar geen huis hebt? Ghayda woont in een asielzoekerscentrum en mag geen huisdieren. Toch zou ze het liefst de hele dag met dieren willen knuffelen!
«
»
10:05 Hoofdzaken
Lucas heeft korte haren en wordt daardoor steeds meer zichzelf. Lois vertelt aan Marko waarom ze zo ontzettend dol is op trompet spelen en Liam legt uit waarom je niet stoer bent als je anderen pest.
«
»
10:20 Zeven kleine criminelen
Alles lijkt goed te gaan voor Raffie. Ook Boaz' probleem met Tenno lijkt opgelost. Maar dan wordt Raffies broer Vincent vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en heeft Raffie er een probleem bij.
«
»
10:45 Fake it till you make it
Sosha krijgt les in hoe je samen met iemand kunt doen alsof je aan het vechten bent. Ook handig om een keer de juf in shock te krijgen.
«
»
11:00 De Blauwe Hond
Ram Katzir maakt grote bronzen beelden. Jasper en Ram gaan naar een tentoonstelling in museum Kranenburg en maken elk een bronzen beeld met het thema Naakt.
«
»
11:15 De Dokter Corrie Show
Dokter Corrie ontdekt dat een kindje krijgen nog niet zo simpel is. Ze doet verslag van de wedstrijd tussen zaadcellen. Er kan er maar een de winnaar zijn, de snelste zaadcel bevrucht het eitje.
«
»
11:35 Klaas kan alles
Klaas krijgt de bijna onmogelijke missie om sterrenchefkok Joris Bijdendijk te verrassen met een vernieuwend gerecht. Hij zoekt het in de duurzame hoek en maakt een spectaculair gerecht.
«
»
12:00 De zomer van Zoë
Lauren blijft maar stoken en Stijn verricht een heldendaad.
«
»
12:15 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
14:10 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
14:25 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid De Faker is.
«
»
14:40 Brugklas weekoverzicht
Jeugdserie.
«
»
15:30 Nieuwe vrienden
De eerste week van Benno op zijn nieuwe school verloopt niet zoals gehoopt. Hij wordt mishandeld door de bende van Charles. Gelukkig is er Johanna, een mooie Zweedse op wie hij verliefd wordt.
«
»
16:45 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
16:50 Checkpoint
Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen.
«
»
17:10 Zapp Your Planet
Manon, Remy en Toon komen in actie voor een gezonde planeet.
«
»
17:30 Topdoks
Rachel gaat op pad met Jet. Zij heeft een stoma want haar dikke darm werkt niet goed. Samen nemen ze een duik in het zwembad. Jet met stoma en al. In het Lab brengt Rachel Elbert flink aan het huilen.
«
»
17:55 Brainstorm
Waarom blijven sommige liedjes in je kop zitten? Helpt zingen tegen stress? Word je brein door dansen beter of juist slechter?
«
»
18:15 Vlogmania
Peuter Jason vlogt over zijn tweede verjaardag en is erg teleurgesteld in de cadeaus. Gamevloggers Ans en Johan hebben een extra lange uitzending, waarbij huishoudelijke zaken gewoon door moeten gaan.
«
»
18:35 Taarten van Abel
Lieve is haar vriend Gijs verloren aan hersenstamkanker. Toen Gijs ziek was kreeg hij alle aandacht. Maar nu wil ze zijn broer Bart in het zonnetje zetten, en wel met een mierzoete Kastelentaart.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 ZappDoc: Nog één week
Maar liefst 40.000 mensen hebben Savio (10) op internet zien rappen tijdens de livestream met Défano Holwijn. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Over een week neemt hij zijn eerste videoclip op.
«
»
19:45 3 op Reis
Dzifa vervolgt haar lowbudgettrip door Zuid-Europa. Ze is in het zuiden van Frankrijk, waar ze een bezoek brengt aan het psychedelische landgoed van hippie Michel.
«
»
20:20 De zitting
Kort voor de verkiezingen wordt de charismatische politicus en gedoodverfde premierskandidaat Fabian Ploch beschuldigd van seksueel misbruik.
«
»
21:45 Promenade
'Promenade' komt naar u toe deze zomer! Urgenter dan ooit en net even anders dan u gewend bent: de promenadekaravaan trekt langs de mooiste locaties van het land.
«
»
22:20 Yentl en de Boer de Serie
Het veelgeprezen cabaretduo Yentl en de Boer brengt hun absurde fantasiewereld van het theater naar de beeldbuis.
«
»
22:50 Jeuk
Thomas en Jelka willen aarden in Friesland door mee te doen bij het amateurtheater en een drankje te drinken bij de buren.
«
»
23:15 Jeuk
Thomas en Peter ontdekken dat vrouwen niet te vertrouwen zijn en dat poepen een noodzaak is.
«
»
23:45 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
00:50 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
01:50 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:15 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:10 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
04:05 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers