TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een man die met zijn 2 sterren kookt op topniveau: Bakker Syrco! Hij maakt een ode aan zijn Indonesische roots en dat is een simpele nasi goreng met garnalen uit Zeebrugge.
«
»
06:20 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi.
«
»
06:50 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab ? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
07:15 De Gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
08:00 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
08:25 Ware delicatessen
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
09:00 Een Feest uit Italë III - Peppe & de bloggers
Aperitieven is één van Peppe's favoriete werk-woorden. Daarom heeft blogger Katrijn van Mama's Gezonde Tips alle ingrediënten bij om 3 snelle aperohapjes te maken.
«
»
09:20 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
09:45 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
10:15 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
10:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
11:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
11:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
12:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
12:55 De dagschotel
Jan Tournier - Chinese kip met wilde rijst.
«
»
13:10 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
14:00 Peppe's Sicilië
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes.
«
»
14:25 Een Feest uit Italë III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert én in het ontbijt.
«
»
14:40 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
15:06 Feest uit Italë 2
Eenvoud is rijkdom. Da's Peppe zijn leuze en dat proef je ook in zijn gerecht van vandaag: paccheri all'amatriciana, waarin heerlijke tomaten de hoofdrol spelen. Bovendien ziet hij in levende lijve hoe zo'n tomatenoogst in Italië verloopt.
«
»
15:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
15:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
16:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
16:56 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
17:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
18:20 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
19:05 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
19:56 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
20:40 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
21:15 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
21:45 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:10 Soep!
Aardpeersoep met truffel / Tomaten basisilicumsoep
«
»
22:26 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
23:01 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
00:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
00:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
01:20 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
02:05 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
02:30 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
03:00 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok.
«
»
03:20 De Gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
04:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
05:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
05:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
05:50 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers