TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Hotel Inpector
Alex Polizzi trekt naar het verlieslatende The Crown Inn, Aldbourne om er de 69-jarige Alan te helpen. Geschokt door wat ze vindt, weigert Alex zichzelf in te checken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Truth About... Your Teeth
Een groep tandartsen van King's College worden uitgenodigd door een team van presentators om uit te zoeken hoe het gesteld is met het gemiddelde gebit in Groot-Brittannië.
«
»
13:15 Love It or List It - Australia
Reality-show.
«
»
14:10 Ik vertrek
Floor en Gerrieke nemen in het Tsjechische Bukovina een vervallen arbeiderscamping over. De meiden trekken alles uit de kast om de boel te verbouwen. Maar de winters zijn koud en de taal is moeilijk.
«
»
15:15 Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd
Het duo reist af naar Taiwan, waar ze o.m. worden gemasseerd met vlijmscherpe messen en ze een eeuwenoude Chinese schraaptechniek ondergaan waarbij alle ziektes worden verwijderd.
«
»
16:10 Blind getrouwd: Australië
Het vervolg van Confession Week. Bryce komt meer te weten over het verleden van Melissa. En lukt het Samantha en Cameron om met een schone lei te beginnen?
«
»
17:30 Blind getrouwd: Australië
Het is tijd voor de eerste verbintenisceremonie, waarin de koppels zullen moeten beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Jake heeft genoeg van de onbeschoftheid van Rebecca. En ook Cameron twijfelt.
«
»
18:50 Waar voor je geld?
Samen met makelaar Arjen Spittael bezoeken Kelly Pfaff en de kandidaat-kopers telkens drie huizen, waarvan de koppels er eentje een tijdje kunnen uittesten.
«
»
19:55 Axel Gaat Binnen
Vandaag bezoekt Axel een blindeninstituut. Hij gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken.
«
»
21:00 Regi Academy
Amber, Anna, Jasmin, Kimberly, Pauline, Wietse en Yutan worden klaargestoomd voor het grote werk.
«
»
22:25 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idyllisch guesthouse te kunnen openen.
«
»
23:35 Het spreekuur
De 35-jarige schoonheidsspecialiste Cindy bijt de spits af bij dokter Cathy. Haar handen staan vol gebarsten kloofjes en blaasjes, en dat hindert haar bij het uitoefenen van haar job.
«
»
00:30 999: What's Your Emergency?
Het aantal daklozen in de UK is in zes jaar verdubbeld. Wat is de impact van daklozen op de politie van Wiltshire?
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers