TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:00 Twins
Een genetisch experiment met kunstmatige bevruchting loopt verkeerd af. Niet één maar twee baby's worden geboren: Julius is groot, blond en vriendelijk, Vincent is klein en heeft een rotkarakter.
«
»
14:00 My Wife and Kids
Jay is de routine en de sleur van haar relatie met Michael beu. Ze probeert hem te overtuigen om terug pit in hun leven te brengen door samen sambalessen te volgen.
«
»
14:30 My Wife and Kids
Als Jay het bed van haar dochter Claire opmaakt, ontdekt ze onder de matras een dagboek. Jay kan de verleiding niet weerstaan en begint te lezen.
«
»
14:55 De Wegpolitie UK
Na een achtervolging aan hoge snelheid jaagt agent Liam op een geseinde tiener. Jacko speelt een kat-en-muisspel met een jongere die te voet probeert te vluchten.
«
»
15:50 De Wegpolitie UK
Mark Sheenan gebruikt zijn speurhond om een verdachte op te sporen die drugs zou kweken. Jules snelt een mede-officier te hulp.
«
»
16:50 De familie Backeljau
Cois heeft de grote baas van Megabeton kunnen strikken voor een etentje ten huize Backeljau. Hier hangt een vette promotie in de lucht.
«
»
17:25 De familie Backeljau
Cois vertrekt doodvermoeid naar zijn werk. De rest van de familie geniet met volle teugen van de eerste zonnige dag van het jaar. Zo ook buurman Marcel.
«
»
18:00 De familie Backeljau
Cois vertrekt met panische angst naar het ziekenhuis voor de operatie aan zijn oren en krijgt er meteen slaande ruzie met zijn kamergenoot over het gebruik van de afstandsbediening.
«
»
18:40 De familie Backeljau
De Bomma is op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft een indrukwekkende contactadvertentie geplaatst en verwacht een massa reacties.
«
»
19:20 De familie Backeljau
Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes.
«
»
19:55 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:30 Young Guns I
1878. De zilvermijnen hebben honderden fortuinjagers naar New Mexico gelokt. Tussen de leeglopers en de luidruchtige cowboys valt de goedgeklede en gecultiveerde rancher John Tunstall onmiddellijk op.
«
»
22:35 The Paras: Men of War
Een jaar lang worden de soldaten van het Parachute Regiment gevolgd, van onervaren rekruut tot elitesoldaat die getraind is om te doden.
«
»
23:35 The Island With Bear Grylls
De eilandbewoners maken kennis met de kracht van Moeder Natuur. Een reeks hevige stortbuien heeft hun kamp verwoest, en dan weten ze nog niet dat er ook nog een orkaan op komst is.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers