TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:50 Stargate SG-1
Voor het eerst in de historie probeert een andere planeet de Amerikaanse Stargate te contacteren. Sam herkent het als noodsignaal, maar slaagt er niet in de oorsprong van het signaal tijdig te detecteren. Maar dan maken de onbekenden zich kenbaar.
«
»
04:30 Stargate SG-1
Het SG1-team krijgt bezoek van Anice, een Tok'ra-wetenschapper. Ze heeft voorwerpen ontdekt die ooit toebehoorden aan een stam die ouder en sterker was dan de Goa'ulds. Ze vraagt het team of ze haar onderzoek naar de voorwerpen op hen mag uitvoeren.
«
»
05:10 Stargate SG-1
Shanok wordt door Bra'tac naar de aarde gezonden om generaal Hammond en zijn medewerkers te overtuigen haar zo snel mogelijk naar de Tok'ra te brengen omdat ze over informatie beschikt die de Goa'ulds kan vernietigen.
«
»
05:50 Stargate SG-1
Tijdens een vergadering van de hoge raad in het Stargate Center vlucht majoor Graham weg, waarbij hij een aantal van de aanwezigen en zichzelf doodt. Jack O'Neill en zijn team zijn geschokt als ze zien dat de majoor is gehersenspoeld door de Goa'uld.
«
»
06:40 Stargate SG-1
Het SG1-team onderzoekt op een planeet een nieuwe vorm van solaire energie. Door een experiment met een tijdmachine die zich naast de plaatselijke Stargate bevindt, komen niet alleen het team maar ook hun thuisbasis in een tijdsloop terecht.
«
»
07:25 Stargate SG-1
Het SG1-team kan niet naar een andere planeet vertrekken omdat de Stargate defect is. Alle teams die op missie zijn zitten nu vast. Generaal Hammond ontdekt dat het defect aan de Stargate te wijten is aan probleem in Siberië.
«
»
08:10 Stargate SG-1
Wanneer Daniel en een collega van het opgravingen-team onderzoek doen op de planeet 888 hopen ze informatie te vinden over het ontstaan van de Goa'ulds. Plots worden ze aangevallen door een onbekend wezen. Jack en zijn team zetten een zoekactie op.
«
»
09:00 Stargate SG-1
Het SG1-team heeft een nieuwe planeet gevonden voor het volk van Enkerra. Het volk wordt echter plots opgeschrikt door een ongewoon en gevaarlijk fenomeen. Het Stargate-team besluit om het volk tijdelijk op aarde te laten verblijven.
«
»
09:45 Stargate SG-1
De leden van het SG1-team zijn op een ijsplaneet terechtgekomen en werken er ondergronds als slaven om energie te genereren. Teal'c blijkt de enige te zijn die beseft dat ze er niet thuishoren.
«
»
10:30 Stargate SG-1
Het Stargate-team wordt gecontacteerd door ene Martin, die heel goed op de hoogte blijkt te zijn van alles wat de overheid voor haar burgers geheim houdt. Zo is hij ook op de hoogte van het bestaan van Stargate.
«
»
11:20 Stargate SG-1
Het Stargate-team heeft een speciaal vliegtuig ontworpen, dat gebruikt kan worden als verdedigingswapen bij missies. Wanneer Jack en Teal'c er een testvlucht mee maken, komen ze echter in de problemen.
«
»
12:05 Stargate SG-1
Daniels oude professor komt om bij een mysterieus experiment in zijn laboratorium. Daniel reist af naar de begrafenis en bezoekt zijn oude medestudenten. Wanneer hij hen ontmoet, wordt het hem duidelijk dat het niet om een gewoon ongeval gaat.
«
»
12:50 Stargate SG-1
Wanneer Teal'c een bezoek brengt aan Chulak wordt hij gevangen genomen door de Goa'ulds. Het Stargate-team is verrast wanneer Heru'ur een verdrag sluit met Apophis en als teken van hun vriendschap Teal'c aan Apophis schenkt.
«
»
13:40 Stargate SG-1
Wanneer Hammond ontslag neemt, denkt Jack O'Neill dat er meer achter zit dan de generaal beweert. Ondertussen voert Hammonds opvolger allerlei hervormingen door die niet door het team worden gewaardeerd.
«
»
14:25 Stargate SG-1
Het is 2010. Dankzij een samenwerking tussen het Stargate-team en een groep ruimtewezens zijn de Goa'ulds verslagen. De systemen en de technologie van het Stargate-team zijn ondertussen volledig ingeburgerd op aarde.
«
»
15:10 Stargate SG-1
Daniel ontmoet zijn zoon, Harsesis. Hij heeft al de herinneringen van de Goa'ulds in zich en het Stargate-team hoopt met deze herinneringen sterker te staan tegenover hun grote vijand.
«
»
16:00 Beverly Hills, 90210
Tijdens zijn radioprogramma maakt David een afspraak met ene Robyn.
«
»
16:45 Beverly Hills, 90210
De ouders van Janet en de vader van Steve hebben geen goed oog in het huwelijk van de jongelui.
«
»
17:30 Beverly Hills, 90210
Noah organiseert een 'jaren '80' avond in de After Dark. David excuseert zich bij zijn luisteraars.
«
»
18:15 Beverly Hills, 90210
Een dakloze sterft in de omgeving van Donna's winkel. Zij probeert zijn familie op te sporen om te vermijden dat hij in een gemeenschappelijk graf zou worden begraven.
«
»
19:00 Beverly Hills, 90210
Dylan en zijn vriend Andrew werden op straat aangevallen. Steve organiseert een schattenjacht voor al zijn vrienden.
«
»
19:50 Beverly Hills, 90210
Donna koopt een computerprogramma waarmee ze de stamboom van een familie kan maken. Ze wil dat doen voor Steve en Janet ter gelegenheid van hun huwelijk.
«
»
20:35 Beverly Hills, 90210
Janet's baby wordt te vroeg geboren. Donna komt achter een familiegeheim. David ontdekt dat Gina betrokken is bij chantage.
«
»
21:20 Beverly Hills, 90210
Gina is verrast als ze verneemt dat ze de halfzus van Donna is.
«
»
22:05 Beverly Hills, 90210
Na een ultimatum van Steven komen de ouders van Janet op bezoek bij hun kleindochter en ze verzoenen zich met hun dochter.
«
»
22:55 Beverly Hills, 90210
Dylan voelt dat hij Kelly definitief aan het verliezen is. Donna heeft spijt dat ze Noah heeft verlaten maar het is te laat.
«
»
23:40 Beverly Hills, 90210
Tijdens zijn radioprogramma maakt David een afspraak met ene Robyn.
«
»
00:25 Beverly Hills, 90210
De ouders van Janet en de vader van Steve hebben geen goed oog in het huwelijk van de jongelui.
«
»
01:05 Beverly Hills, 90210
Noah organiseert een 'jaren '80' avond in de After Dark. David excuseert zich bij zijn luisteraars.
«
»
01:45 Beverly Hills, 90210
Een dakloze sterft in de omgeving van Donna's winkel. Zij probeert zijn familie op te sporen om te vermijden dat hij in een gemeenschappelijk graf zou worden begraven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers