TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Stargate SG-1
Het SG1-team is zonder kleerscheuren ontsnapt uit de greep van de robotische insecten die Thors leven in gedrang brachten. Ze denken voorgoed met de robots te hebben afgerekend, maar dan horen ze dat ze hebben toegeslagen in een Russische onderzeeër.
«
»
03:55 Stargate SG-1
Voor het eerst in de historie probeert een andere planeet de Amerikaanse Stargate te contacteren. Sam herkent het als noodsignaal, maar slaagt er niet in de oorsprong van het signaal tijdig te detecteren. Maar dan maken de onbekenden zich kenbaar.
«
»
04:35 Stargate SG-1
Het SG1-team krijgt bezoek van Anice, een Tok'ra-wetenschapper. Ze heeft voorwerpen ontdekt die ooit toebehoorden aan een stam die ouder en sterker was dan de Goa'ulds. Ze vraagt het team of ze haar onderzoek naar de voorwerpen op hen mag uitvoeren.
«
»
05:15 Stargate SG-1
Shanok wordt door Bra'tac naar de aarde gezonden om generaal Hammond en zijn medewerkers te overtuigen haar zo snel mogelijk naar de Tok'ra te brengen omdat ze over informatie beschikt die de Goa'ulds kan vernietigen.
«
»
05:55 Stargate SG-1
Tijdens een vergadering van de hoge raad in het Stargate Center vlucht majoor Graham weg, waarbij hij een aantal van de aanwezigen en zichzelf doodt. Jack O'Neill en zijn team zijn geschokt als ze zien dat de majoor is gehersenspoeld door de Goa'uld.
«
»
06:45 Stargate SG-1
Het SG1-team onderzoekt op een planeet een nieuwe vorm van solaire energie. Door een experiment met een tijdmachine die zich naast de plaatselijke Stargate bevindt, komen niet alleen het team maar ook hun thuisbasis in een tijdsloop terecht.
«
»
07:30 Stargate SG-1
Het SG1-team kan niet naar een andere planeet vertrekken omdat de Stargate defect is. Alle teams die op missie zijn zitten nu vast. Generaal Hammond ontdekt dat het defect aan de Stargate te wijten is aan probleem in Siberië.
«
»
08:15 Beverly Hills, 90210
TE:27 Populaire serie uit de jaren 90 over een groep tieners uit de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen tijdens het opgroeien.
«
»
09:05 Beverly Hills, 90210
Een van Matts klanten weigert zijn rekening te betalen. Samen met Dylan gebruikt hij weinig orthodoxe manieren om aan zijn geld te geraken.
«
»
09:50 Beverly Hills, 90210
Dylan en Kelly helpen een zwangere vrouw die werd aangevallen. De media hebben veel belangstelling voor de gebeurtenis.
«
»
10:40 Beverly Hills, 90210
TE:27 Populaire serie uit de jaren 90 over een groep tieners uit de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen tijdens het opgroeien.
«
»
11:25 Beverly Hills, 90210
TE:27 Populaire serie uit de jaren 90 over een groep tieners uit de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen tijdens het opgroeien.
«
»
12:15 Beverly Hills, 90210
Kelly vertelt haar vrienden dat ze werd verkracht. Ze vraagt Dylan om een wapen zodat ze zich kan verdedigen.
«
»
13:00 Beverly Hills, 90210
Donna voelt zich aangetrokken tot Wayne, maar ze kan tegelijkertijd ook Noah niet vergeten. Dylan belooft een beloning voor diegene die de verkrachter van Kelly kan aanduiden.
«
»
13:45 Beverly Hills, 90210
Kelly heeft haar belager gedood maar roept wettige zelfverdediging in. David vraagt Dylan om te verhuizen.
«
»
14:30 Beverly Hills, 90210
TE:27 Populaire serie uit de jaren 90 over een groep tieners uit de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen tijdens het opgroeien.
«
»
15:20 Beverly Hills, 90210
Op de avond voor de modeshow van Donna wordt de hele collectie verwoest door een brand die door Gina werd aangestoken.
«
»
16:05 Stargate SG-1
Wanneer Daniel en een collega van het opgravingen-team onderzoek doen op de planeet 888 hopen ze informatie te vinden over het ontstaan van de Goa'ulds. Plots worden ze aangevallen door een onbekend wezen. Jack en zijn team zetten een zoekactie op.
«
»
16:50 Stargate SG-1
Het SG1-team heeft een nieuwe planeet gevonden voor het volk van Enkerra. Het volk wordt echter plots opgeschrikt door een ongewoon en gevaarlijk fenomeen. Het Stargate-team besluit om het volk tijdelijk op aarde te laten verblijven.
«
»
17:35 Stargate SG-1
De leden van het SG1-team zijn op een ijsplaneet terechtgekomen en werken er ondergronds als slaven om energie te genereren. Teal'c blijkt de enige te zijn die beseft dat ze er niet thuishoren.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:25 Stargate SG-1
Het Stargate-team wordt gecontacteerd door ene Martin, die heel goed op de hoogte blijkt te zijn van alles wat de overheid voor haar burgers geheim houdt. Zo is hij ook op de hoogte van het bestaan van Stargate.
«
»
19:10 Stargate SG-1
Het Stargate-team heeft een speciaal vliegtuig ontworpen, dat gebruikt kan worden als verdedigingswapen bij missies. Wanneer Jack en Teal'c er een testvlucht mee maken, komen ze echter in de problemen.
«
»
19:55 Stargate SG-1
Daniels oude professor komt om bij een mysterieus experiment in zijn laboratorium. Daniel reist af naar de begrafenis en bezoekt zijn oude medestudenten. Wanneer hij hen ontmoet, wordt het hem duidelijk dat het niet om een gewoon ongeval gaat.
«
»
20:45 Stargate SG-1
Wanneer Teal'c een bezoek brengt aan Chulak wordt hij gevangen genomen door de Goa'ulds. Het Stargate-team is verrast wanneer Heru'ur een verdrag sluit met Apophis en als teken van hun vriendschap Teal'c aan Apophis schenkt.
«
»
21:30 Stargate SG-1
Wanneer Hammond ontslag neemt, denkt Jack O'Neill dat er meer achter zit dan de generaal beweert. Ondertussen voert Hammonds opvolger allerlei hervormingen door die niet door het team worden gewaardeerd.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:15 Stargate SG-1
Het is 2010. Dankzij een samenwerking tussen het Stargate-team en een groep ruimtewezens zijn de Goa'ulds verslagen. De systemen en de technologie van het Stargate-team zijn ondertussen volledig ingeburgerd op aarde.
«
»
23:05 Stargate SG-1
Daniel ontmoet zijn zoon, Harsesis. Hij heeft al de herinneringen van de Goa'ulds in zich en het Stargate-team hoopt met deze herinneringen sterker te staan tegenover hun grote vijand.
«
»
23:50 Spin City
Nikki is ziek en moet in bed blijven. Mike wil op kantoor zoveel mogelijk aan haar denken en neemt een foto mee voor op zijn bureau. Hij meent geen interesse meer te hebben in andere vrouwen.
«
»
00:15 Spin City
Nikki wordt wijsgemaakt dat Michael haar zal verlaten voor Heidi Klum. De burgemeester realiseert zich ondertussen niet dat Janelle het uit wil maken met hem.
«
»
00:35 Spin City
Michael probeert zich te herinneren hoe Heidi Klum in zijn bed belandde. Daarnaast moet hij een manager inhuren voor de senaatscampagne van de burgemeester.
«
»
01:00 Spin City
Caitlin probeert James te ontslaan zodat ze zijn speechschrijverschap kan opeisen. Paul realiseert zich intussen niet dat Caitlin zijn kantoor wil.
«
»
01:20 Spin City
Caitlin doet een geheim antecedentenonderzoek bij alle medewerkers van het stadhuis. In de tussentijd maakt de burgemeester zijn debuut in de filmwereld.
«
»
01:40 Spin City
Michael misleidt Nikki om met hem naar relatietherapie te gaan. Tweedeklassers dagen de burgemeester ondertussen uit om een gestandaardiseerde test af te leggen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers